- 1 Kasım 2014
- 58
- 9
- 13
- 31
- Konu Sahibi sumrasumra
doğumuma az bi zaman kaldı normal doğumu çok istiyorum ama korkularım var nolur yaşamış olanlar bilgilendirirmi.. bide benim gibi sürekli düşünen kurup kaldıran varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orda ne yapıyolarki çatı muayenesinde ne yapıyolar..Ben çatı muayenesinden daha çok korkuyorum![]()
Ne yaptıklarını bilmiyorum da kimisi parmakla kontrol ediyor diyo kimisi de elini iceri sokuyor diyor korkuyorum vallahiorda ne yapıyolarki çatı muayenesinde ne yapıyolar..( doğurana kadar herşey çok zor ya allah yardımcımız olsun tüm yük kadınların üstünde erkeklerde sefa içinde valla
aynı ben herkeze soruyorum insanlara saçma geliyo abartmayın dıyolar ama kendimizi baska ne sekılde hazırlayabılırız.Ben de hem nornalden hem sezeyandan cok korkuyorum.her gordugume normal dogum agrisini tarif edin diyorum
![]()
ay canım benim allah razı olsun.:) ne güzel anlattın beni çok rahatlattın gerçekten... birde bişey sormak istiyorum 34+1 haftalık hamileyim yani 35 ama bebeğim ters durumda gecen ayda aynı sekıldeydı acaba donermı yoksa bu gıdısle sezeryanmı gorunuyo bana .. ve ben hamılelık depresyonu gecırıyorum panık atagım da zaten vardı buda eklenınce aslında korkum yok ama elımde değil sadece ya bu olursa ya su olursa dıyorum sımdıde sezeryan olursam ya narkozdan kalkamazsam dıyorum napacağımı şaşırdım cıddenselam kizlar hic korkmayin ben yurt disinda yasiyorum ve her seferinde her ay dr kontrolunde elle de muayene ediyolar ve bazen erkek de olabiliyo bana olmadi denk gelmedi cok sukur ama bi kac arkadasima denk gelmis neyse elle muayeneden korkmayin hatta hic biseyden korkmayin icinizi ferah tutun sancilar baslayinca zaman hizla gecicek ve bi bakmissiniz bebisniz kucaginizda dua edin bol bol
;ben sancilarimin basladigini hissettigimde yani gaz sancisi gibi biseydi bu hissetmeye basladigimda uzun oturus seklinde yataga uzandim ve bekledim dua ettim tesbih cektim sancilar yarim saatte bire duisunce esimden banyo yapmam konusunda yardim istedim oda saolsun yardim etti banyo yaptim kisa bi sekilde sonra temiz camasirlarimi giydim hastaneye gitmesi gerekenleri esim kapinin oraya koydu ve ben hastaneye sancilar 15 dk bir olanca esimle gidelim artik dedim gittik yolda daha da artti sancilar hastaneye geldigimizde kapidan girerken su hissettim ve dr baktiginda dogum basliyo yarim saate bebegin yaninda dedi esim dogumda yanimdaydi ve gercekten tam 24 dk sonra bebegimi kucagima aldim gozlerini kocaman acmis anne ben geldim diyodu bana sanki hayatimda oyle bi an yasamadim korkmayin dua edin gercekten yurekten yalvarin rabbime allah hayirli dogumlar nasip etsin sizlere biraz uzun oldu ama insallah icinizi rahatlatabilmisimdir simdi kizim 2.5 yasinda ve simdide hamile oldugumaa dair suphelerim var hayirlisi bakalim yine olsa allahtan bi mani cikmazsa normal dogum isterim
ay canım benim allah razı olsun.:) ne güzel anlattın beni çok rahatlattın gerçekten... birde bişey sormak istiyorum 34+1 haftalık hamileyim yani 35 ama bebeğim ters durumda gecen ayda aynı sekıldeydı acaba donermı yoksa bu gıdısle sezeryanmı gorunuyo bana .. ve ben hamılelık depresyonu gecırıyorum panık atagım da zaten vardı buda eklenınce aslında korkum yok ama elımde değil sadece ya bu olursa ya su olursa dıyorum sımdıde sezeryan olursam ya narkozdan kalkamazsam dıyorum napacağımı şaşırdım cıdden( bu konudada bılgılendırırsen sana cok dua edıcem
allahım razı olsun dualarını esirgeme işanlah inanıyorumki rabbim kolaylıgını verip normalsağlıklı bi doğum yaşıcam..:) inanıyorum kendimede güveniyorum artıkdüşünmicem akısına bırakıcam herşeyi rabbim herseyın en hayırlısını bizlere nasip eder.. dualarım senınle allah razı olsunve lutfen at sezeyani kafandan psikolojini normal doguma hazirla bazilarina sacma gelir ama bence sen aklinda bitir isi normal dogum yapicam allahin izniyle de saglik problemleri disinda sezeryan isteme
Allah senden de razı olsun canım sen canım sıkıldıkta yaz moral verelim sana destek olalım bebişiniz düşün sadece hayırlı haberlerle gel inşallahallahım razı olsun dualarını esirgeme işanlah inanıyorumki rabbim kolaylıgını verip normalsağlıklı bi doğum yaşıcam..:) inanıyorum kendimede güveniyorum artıkdüşünmicem akısına bırakıcam herşeyi rabbim herseyın en hayırlısını bizlere nasip eder.. dualarım senınle allah razı olsun
37deim hala dönmedi prensesay canım benim allah razı olsun.:) ne güzel anlattın beni çok rahatlattın gerçekten... birde bişey sormak istiyorum 34+1 haftalık hamileyim yani 35 ama bebeğim ters durumda gecen ayda aynı sekıldeydı acaba donermı yoksa bu gıdısle sezeryanmı gorunuyo bana .. ve ben hamılelık depresyonu gecırıyorum panık atagım da zaten vardı buda eklenınce aslında korkum yok ama elımde değil sadece ya bu olursa ya su olursa dıyorum sımdıde sezeryan olursam ya narkozdan kalkamazsam dıyorum napacağımı şaşırdım cıdden( bu konudada bılgılendırırsen sana cok dua edıcem
Canim ya kendim gibi bitine rastladim nihayet.ben dogumu dusunmrkten gece uyku uyuysmiyorum darlanmaktan bin kat faxlasini yasiyorum.panikten bebegim icin yeteri kadar hevedlenemiyorum bile.35e giricem yarin ben de.dr um normal dogum icin inanilmaz destekliyo.ilk baslarda kesinlikle yspamm sezerysn diyodum.simdi aklima soktum gibi.bakalim hayirlisi.arkadaslar da ne kolay anlatmis.allahim bize de nasip etsinallahım razı olsun dualarını esirgeme işanlah inanıyorumki rabbim kolaylıgını verip normalsağlıklı bi doğum yaşıcam..:) inanıyorum kendimede güveniyorum artıkdüşünmicem akısına bırakıcam herşeyi rabbim herseyın en hayırlısını bizlere nasip eder.. dualarım senınle allah razı olsun
Canim ya kendim gibi bitine rastladim nihayet.ben dogumu dusunmrkten gece uyku uyuysmiyorum darlanmaktan bin kat faxlasini yasiyorum.panikten bebegim icin yeteri kadar hevedlenemiyorum bile.35e giricem yarin ben de.dr um normal dogum icin inanilmaz destekliyo.ilk baslarda kesinlikle yspamm sezerysn diyodum.simdi aklima soktum gibi.bakalim hayirlisi.arkadaslar da ne kolay anlatmis.allahim bize de nasip etsin[/QUO
Canim ya kendim gibi bitine rastladim nihayet.ben dogumu dusunmrkten gece uyku uyuysmiyorum darlanmaktan bin kat faxlasini yasiyorum.panikten bebegim icin yeteri kadar hevedlenemiyorum bile.35e giricem yarin ben de.dr um normal dogum icin inanilmaz destekliyo.ilk baslarda kesinlikle yspamm sezerysn diyodum.simdi aklima soktum gibi.bakalim hayirlisi.arkadaslar da ne kolay anlatmis.allahim bize de nasip etsin
Seni burda da yakaladim basligi gorunce kesin burdadir dedimBen de hem nornalden hem sezeyandan cok korkuyorum.her gordugume normal dogum agrisini tarif edin diyorum
![]()