- 1 Kasım 2014
- 58
- 9
- 13
- 31
- Konu Sahibi sumrasumra
-
çok sağol allah razı olsun:) cekicem bunu sürekli çekicem.. benim aslında korkum su sunu merak ediyorm o dikişler oluyoya hem onlar nezaman kaybolur hemde tuvalet ihtiyacını nasıl gidericem o korkutoyo çokCanim dua et ve kimseyi dinleme herkesin doğum hikayesi bitmez ben epidural sezeryan yaptim zorlu bi süreç anne olmak asla kolay değil kendi kendini korkutma doğum yarim saatlik is sancin geldi acildi mi korkma. Vajinada sinir olmadigi için ne dikişi ne kesiği hissetmessin. Elif allah mim Muhammed tez selamed.. Sürekli çek içinden bol dua et. Allah saglikla kucagna almayi nasib etsin inşallah.
amin caım amin çok sağol allah razı olsun senin doğumun nasıl geçmişti.?Neyle karsılasacagını bilrmessinki canım yasayınca goreceksın ama korkmanada gerek yok okadar guzel bi duyguki. Normal de olsa dezeryanda olsa bebişinin ağlama sesınu duydugun an herşey bitiyor bide hemşire getırıp yanagını yanahına degdırınce mucızevı sekılde bebek aglamayı kesıyor ve sen herseyı o an unutuyorsun. Allahum nr güzel bir duygu Rabbun herkese tattırsın. Onun için korkma sakin olmaya calıs ve güzel dusun güzel olsun hersey
merhaba kızlar ben yoğun bir şekılde doğum korkusu yasıyorum.. aslında tatlı bı korku ilk bebeğim ve doğumuma az bir zaman kaldı tüm korkular toparlandı kafama sığmnaz hale geldi.. mesela doğumda rahmin açılması sancı gelmesi o sancıyı doğuma kadar çekmek. dikiş atılması kesilmesi acaba bişey olurmu güzel geçermi ınanın her gece dusunuyorum ve cıddı anlamda pisikolojik yıkım yasıyorum bu bebeğime yansıyomu acaba cok strest yapıyorum.. ne yapacagımı neyle karsılasacagımı bılmemek cok zor bazen durup kendı kendıme dıyorum aman ne strest yapıyosun kzını kucagına alcaksın bu anlar güzel yasa ama sanıyelık gece yattıgım zaman kur bastan yapıyorum kurup kurup kaldırıyorum.. bıde ben cok doğum ızledım onlarında etkısı varmı ama tecrubenıze ihtiyacım var.. lütfen allah rızası için biraz aydınlatında bu strestten az da olsa uzaklasıp bebeğime daklanmak istiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?