Dogum korkusu

Merve1993m

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
655
582
53
Kızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dogumda epidural dogum yapabilirmiyim acaba nette felc olma riski felan yazıyor ben çok korkuyorum bu yuzden ..igne kullanip bu sekilde dogum yapan varmi...

Canim takip ediyorum bende senin gibiyim kan sulandirici kullaniyorum 10 hafta daha kullancam sonra biraktircak doktorum ve normal dogum istiyorum allah korusun hersey yolunda gitmezse sezeryene alinirsam bende orasindan korkuyrum cunku elimizi biraz kesmeyle cesmedeki su gibi kan akmaya basliyo 😕

Aynen canım benimde ben birde 06 ×2 kullandım. Daha 20 gun oldu 04 e indik..sen kaclik kullanıyorsun

Aynen canım benimde ben birde 06 ×2 kullandım. Daha 20 gun oldu 04 e indik..sen kaclik kullanıyorsun
Atiyorum fotosunu birde benim doktorum ustune basa basa aksamlari ic dedi oyle dahada etkisi oluyomus birde sunu belirtim benim her ay ekografim var her ayda doktrum bebekle benim kan dolasimimizi kontorol ediyo aksam icmem baya ise yaramis dedi oncesinde ne zaman aklima gelirse iciyodm

Eklentiler

• 20201022_172526.webp
    20201022_172526.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 14
Back
X