Doğuma Hazırlık Dogum korkusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zorlusev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
59
0
1
İstanbul
Selam kizlar 33 haftadayim ve su an normal dogum olarak gorunuyor fakat cok heycanliyim ve korkyorum bir de bebegim bacak kisimlari iki hafta ileri ve bas kismi da uc hafta ileri gidiyormus boyle birsey basina gelen var mi..dr bunun kotu bisey olmadigini soyledi fakat ben yine de endise ediyorum allahim korusun goruntusun de sagligin da bir sorun olmaz umarim

İnsallah.. Ama tesirgin olmamaya calis. Anliyorum seni; bende 30 haftaligim ve bende cok korkuyorum kolay degil gercekten.. Yalnizca doguma gittigimde doktorumdan bebegimi son kez ultrasonla gorup ole doguma girmek isticem. Ama bu ileri gidisler tedirgin ediosa seni gercekten korkmamaya calis, icini ferah tut. Cunku kendini kasarsan daha öne alırsın Allah korusun :s

Selam kizlar 33 haftadayim ve su an normal dogum olarak gorunuyor fakat cok heycanliyim ve korkyorum bir de bebegim bacak kisimlari iki hafta ileri ve bas kismi da uc hafta ileri gidiyormus boyle birsey basina gelen var mi..dr bunun kotu bisey olmadigini soyledi fakat ben yine de endise ediyorum allahim korusun goruntusun de sagligin da bir sorun olmaz umarim

Canım benım gelısımı ıkı uc hafta gerı de olan da bı sorun cıkmadıgına gıre ılerde olandada cıkmaz var bıldıgım gelişimş geri olup doğan gayet sağlıklı maşallah Allah sana da sağlıkla kucagına almayı nasip etsn ınşallah ıcını ferah tut. Bende 28+5 haftalık hamıleyım ayrıntılı ultrasonda bobreklerınden birinin diğerine göre biraz dha buyuk ama kotu bısey degıl dedı ınşallah da oyledır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah.. Ama tesirgin olmamaya calis. Anliyorum seni; bende 30 haftaligim ve bende cok korkuyorum kolay degil gercekten.. Yalnizca doguma gittigimde doktorumdan bebegimi son kez ultrasonla gorup ole doguma girmek isticem. Ama bu ileri gidisler tedirgin ediosa seni gercekten korkmamaya calis, icini ferah tut. Cunku kendini kasarsan daha öne alırsın Allah korusun :s[/QUO
Yani tedirginim ve cok bel agrilarim kasik agrilarim oluyo 20 gun yatcan hep dedi dr artik skldim bir an once saglikla kucagimiza almayi nasip eglesin allahim cok heycanliyim senin de ilk gebelik mi

Canım benım gelısımı ıkı uc hafta gerı de olan da bı sorun cıkmadıgına gıre ılerde olandada cıkmaz var bıldıgım gelişimş geri olup doğan gayet sağlıklı maşallah Allah sana da sağlıkla kucagına almayı nasip etsn ınşallah ıcını ferah tut. Bende 28+5 haftalık hamıleyım ayrıntılı ultrasonda bobreklerınden birinin diğerine göre biraz dha buyuk ama kotu bısey degıl dedı ınşallah da oyledır

Amin cnm umarim sen de bi sorun yasamazsin cok zor ismis cidden bu hamilelik anne olmak cok zormus. I okadar da guzel

doğumdan bende korkuyordum ama korkulacak bişey yok her zaman iyi düşünün çekilen acının sonu çok güzel oluyor bebeğinizi kucağınıza verdikleri zaman bütün korku gidiyor Allah tüm hamişleri bir avazda kurtarsın

Amin cnm umarim sen de bi sorun yasamazsin cok zor ismis cidden bu hamilelik anne olmak cok zormus. I okadar da guzel

Canım inşallah hiçkimse sorun yaşamaz sağlıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza😊

Canım inşallah hiçkimse sorun yaşamaz sağlıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza😊😊

Bende 36.haftadayim..ikinci dogumumu yapacagim
İnsaallah.korkmaniza hic gerek yok kizlar...Allah yardim ediyor...cekilen acilar sikintilar minik meleginizi kucaginiza alinca geciyor...unutuluyor..herkeze kolay hayirli dogumlar

canım şu an aynı korkuları ben yaşıyorum ve 38.haftamdayım sen şimdiye doğum yapmış olmalısın acaba nasıl geçti durumun nasıl kısa da olsa anlata bilir misin ayrıca bebeğin durumu nasıl ?

Back
X