Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mhb 1 yillik evliyim en büyük korkum doğum ani o yüzden hamilelik düşüncesi bile ürkütücü geliyorum.cok istiyorum bi bebegimin olmasini ama doğumu düşündükçe geri geliyorum kendimi ne yapacagimi bilmiyorum bi tek ben mi boyleyim bilmiyorum
Mhb 1 yillik evliyim en büyük korkum doğum ani o yüzden hamilelik düşüncesi bile ürkütücü geliyorum.cok istiyorum bi bebegimin olmasini ama doğumu düşündükçe geri geliyorum kendimi ne yapacagimi bilmiyorum bi tek ben mi boyleyim bilmiyorum
herkeste var bu korku.benim kadar korkani olamazdi. ben 9 ay boyunca kendime isgence yaptim.hamileliyim tadini cikaramadin korkudan.hem normal dogumdan hem sezeryandan korkuyordum.3.yolariyordumdogurmak icin))))hep dogumda oluceyimi dusundum.vasiyet yazacakdim.ben normal olucakken mecburi sezeryan oldum.ameliyat sonrasi ben bundanmi korkuyordum dedim kendime.cok rahat gecti ameliyatim sinrasindads agrim sizim olmadi.ama normal dogum aklimda kaldi.normal dogum nasil bi duygu tatmak isterdim.
Sirf bu korkular yüzünden esimle sorun yaşamaya basladik o CoK istiyor ama korkudan cekiniyorum lojman daki diğer çocuklara bakisini gördükçe cok kotu oluyorum suçlu hissediyorum kendimi ona bi çocuk verecek cesaretim bile yok
Sirf bu korkular yüzünden esimle sorun yaşamaya basladik o CoK istiyor ama korkudan cekiniyorum lojman daki diğer çocuklara bakisini gördükçe cok kotu oluyorum suçlu hissediyorum kendimi ona bi çocuk verecek cesaretim bile yok
bosuna erteleme.hic korkulucak birsey degil.artik agrisiz dogum var.epidural dogum.istersen sezeryan bile ola bilirsin.canim hic biribden korkma.bebeginin mis kokusunu icibe cekince keske hemen yapsaydim hic ertelemeseydim diyeceksin inan bana
normal doğumdan korkuyorsan sezayen ol. bende korkuyordum sezeryandan da normal doğumdan da, sezeryanla doğum yaptım hiç korkulacak bişey değilmiş. uyuyorsun tatlı tatlı bi uyanıyorsun bebeğin kucağında :)