dogum korkusu

gonulperim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2
1
34
kızlar aranıza yeni katıldım.37 haftalık hamileyim ve dogum iznime ayrıldım bu hafta.sanırım ewde kalınca düşünmeye çok fazla zamanım kaldı çünkü sürekli dogumu düşünüyorum ve çok korkuyorum.normalde hamilelim çok huzurlu ve rahat geçti ama şuanda psikolojim çok bozuk aklımda sadece dogumvar.ne yapmam lazım bu korkudan arınmam için

Canim 8 ay once normal dogum yapmis biri olarak diyorum ki hic korkma hicbirsey gozunde buyuttugun korktugun gibi degil sadece bebegini kucagina alacagin o en guzel ani dusun.Hepsi gecip gidiyor hamileliginin tadini cikar birde hareketsiz kalma ben bol bol yurumustum cok sukur dogumumda kolay oldu.Korkacak stres olacak birsey yok :KK66:

Canim 8 ay once normal dogum yapmis biri olarak diyorum ki hic korkma hicbirsey gozunde buyuttugun korktugun gibi degil sadece bebegini kucagina alacagin o en guzel ani dusun.Hepsi gecip gidiyor hamileliginin tadini cikar birde hareketsiz kalma ben bol bol yurumustum cok sukur dogumumda kolay oldu.Korkacak stres olacak birsey yok :KK66:

Çok teşekkür ederim canm

Doğum yaparken videolarda yabancı kadınların çıplak olduğunu gördüm.Türkiyede böylemi yani hastaneye ziyarete gittiğimde de kadınların üstü çıplak göğüsler hep dışarda ,Ayıp bi durum yani üstünü çıkarmadan doğum olurmu hiç değilse sütyenler kalsa :ss bide şu doğum odalarında bebek emzircekken neden oda boşaltılmaz herkesin önünde sütaş ayran gibi dışarda ,olmuyor bence.

Doğum yaparken videolarda yabancı kadınların çıplak olduğunu gördüm.Türkiyede böylemi yani hastaneye ziyarete gittiğimde de kadınların üstü çıplak göğüsler hep dışarda ,Ayıp bi durum yani üstünü çıkarmadan doğum olurmu hiç değilse sütyenler kalsa :ss bide şu doğum odalarında bebek emzircekken neden oda boşaltılmaz herkesin önünde sütaş ayran gibi dışarda ,olmuyor bence.

alakası yok arkadan çırtlı bir önlük gibi bir şey giyiyorsun çıplak kalmıyorsun ayrıca bu soruyu soran arkadaş doğumu gözünde büyütme bol yürüyüş ve bol dua ile çok kolay bir doğum yaptım.

emzirirken istersen herkesi disari cikarirsin ama inan gogsunu gormusler ayipmis diye dusunmuyosun tek aklinda olan bebegimin karni doysun oluyor :) dogum yaparkende iyice ciplak degilsin sana onluk giydiriyorlar.

emzirirken istersen herkesi disari cikarirsin ama inan gogsunu gormusler ayipmis diye dusunmuyosun tek aklinda olan bebegimin karni doysun oluyor :) dogum yaparkende iyice ciplak degilsin sana onluk giydiriyorlar.
herkesi dışarı çıkarmak zor olucatır.En güzeli tülbent felan örtmek,göğüs göstermek istemiyorum.Daha iyi fikri olan var mı :)

Canım ben de 38 gün önce normal doğum yaptım. Kesinlikle stres yapma, sancı çekerken ve doğum anında bebeğimi kucağıma alacağım anı düşündüm hep ve kendimi motive ettim. Çok şükür güzel bir doğumum oldu inşallah sen de hayırlısıyla alırsın kucağına sadece güzel düşün :KK66:

39+5'te dogum yaptim
Hersey hep normaldi ama bebegim 39 hafta bittinde ters döndü yani makat gelisliydi artik,hissetrim,izledim,anladim :)
Ustelik kurslar vs normal dogumu cok istiyor ve merak ediyordum :)

Mecburi sezeryan oldum..Bebegim 10 Mayis dogumlu yani suan 9 aylik karsimda uyuyor ..

Ne dogum sekli,ne dusunulenler,planlar vs onemli degilmis bunu anladim :)

Sana soyleyecegim tek sey Allah hakkinizda en hayirlisi neyse onu nasip edecek bunu unutma ve bu zamanlarinin tadini cikar :)

normal doğumda devlet hastanelerinde üstünü dahi çıkarmıyorsun gecelik giyiyorsun veya etek bluz öyle bayan çok gördüm sezeryan dışında önlük yoktu..

X