Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinciyi inşaallah bende öyle doğururum vakti geldiğindeBazen bana da geliyor o korku. Ben diyorum ki suan ne takicam, o zamanki wolfrog dusunsun
Dun kuafore gittim, kuaforum dogumunu anlatti. Dedi ki kabizken bile daha fazla agrim olurdu
Aynisi kuzenime de oldu, ishal oldum sanmis meger bebek geliyormus.
Demek ki guzel ihtimaller de var. Ben o ihtimalleri dusunmek istiyorum.
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin.
göbek kaldı mı pekiBenim ödüm patlardı
Şimdi ikinciyi olsa korkmam
Gözümüzde büyütüyoruz bilmediğimiz için
Ben normalden daha çok korktuğum için, sezaryen istedim
15 dk kızımı aldılar, 10 dk beni diktiler 25 dk da odamıza geçtik
Belden iğne vurdular cin gibiydim herşeyi gördüm , önüme set koysalarda yukarıda kocaman lambanın çerçevesine herşey yansıyodu![]()
Kudüs hurması aldım canım tatlı sevmem hiç ama mecbur yiyeceğimCanim o korkuyu herkes yasiyordur... merak etme o aci bebegin dogar dogmaz gececek bitecek yani o an hic bitmeyecekmis gibi geliyor... 42. Haftamda dogum yaptım 12 saat sürdü acilma olmadi bende yoksa millet 6 saatte cikiyor. dogum baslasin diye suyumun akmasini sagladilar cunku hic gelmeye niyeti yoktu benimkinin
Sancim basladi ilk 8 saat cok rahatti adet sancisi gibi. Sonraki 4 saat zorladi biraz sma sanci aralarinda uyuyup ruya bile gordum yani
Dogum ani da cok rahattim .
Sen sadece gececek bitecek ve ben bebegimi kucagima alicam diye düşün.
Bol bol hurma ye su ic ve insirah suresini oku benim sana tavsiyem.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin... ha birde sanci cekerken edecegin dualar kabul olurmus ben bebegimin sutu cok olsun sağlıkla kucagima alayim diye bi cok dua ettim cok şükür kizimin sutu boldu mamayla ugrasmama gerek kalmadi benim en büyük korkum ona bakıp besleyememekti... ama dogdugu andan itibaren sanki o senle yillardir varmis gibi cok bilincli hareket ediyorsun.
Sen rahat ol ve olumlu düşün. Ha bu arada sanci aralarinda yürü ve tuvalette oturuyormus gibi dur ara sira acilmaya yardimci oluyormuş bi yerde okumustum.![]()
Bana göre kaldıgöbek kaldı mı peki
Suyun gelince hemen doktora gitmelisin. Evde vakit gecirme. Epidural de 4 cm acilmadan sonra takilir. Aci duymazsinİyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inşallah benim gibi bekleyen tüm hamileler bir ıkınmada kurtuluruz
Benim düşüncem örneğin suyum geldi ya da sancım başladı duşta sıcak suya oturup biraz beklesem açılma hızlanma olur mu sizce çünkü ben hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum sancılar sıklaşınca giderim diye düşünüyorum
Birde epidural normal doğum yapan yok mu
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inşallah benim gibi bekleyen tüm hamileler bir ıkınmada kurtuluruz
Benim düşüncem örneğin suyum geldi ya da sancım başladı duşta sıcak suya oturup biraz beklesem açılma hızlanma olur mu sizce çünkü ben hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum sancılar sıklaşınca giderim diye düşünüyorum
Birde epidural normal doğum yapan yok mu
Ah ah kötü hikayeleri geç doğumla ilgili terimler bile ürkütücüben doğum filan yapmadım da bizim türk kadınları çok seviyor kötü hikayeler anlatmayı. sizin de atrafınızda öyle birileri varsa onları dinlemeyin.
çok klasik olacak ama bu kadar korkulacak bişey olsa kimse ikinci üçüncü çocuğu yapmaz di mi :)
kolay bi doğum diliyorum size![]()
Ah ah kötü hikayeleri geç doğumla ilgili terimler bile ürkütücü
Çatı muayenesi
Sancı odası
Sancı odası ne ya işkence odası gibi gelde tırsma yani :))
Merhaba doğumuma az bi zaman kaldı ve bende korkular başladı nasıl olacak , ne kadar acı hissedeceğim diye düşünmekten gece sağlıklı bi uyku uyuyamıyorum en basiti şuan bile uyumam gerekirken tık yok .. Geçen adet sancısı gibi bi sancım oldu 10 dk falan soğuk ter döktüm rengim bembeyaz korkudan ,0doğuracak mıyım diye panik yaptım . Tecrübeli annelerden ya da bilgisi olanlardan yardım istiyorum uygulamaya gececeğim şuanda herhangi bi sıkıntı yok o yüzden normal doğum gözüküyor
-kolay doğum için önerileriniz neler?
-epidural normal doğum hakkında fikirleriniz?
-birde ne yaparsak yapalım vücut meselesimi bu iş