- 10 Ağustos 2016
- 38
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi yalova7725
Doğum yaklaştıkça korku daha fazla artıyor tecrübeli olanlar var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçıncı haftanız? Bende daha korku yok ama oluşacak mıDoğum yaklaştıkça korku daha fazla artıyor tecrübeli olanlar var mı
Cok normal tirsmasan anormal olurdu :) herseyin yolunda gidecegine inan ve rahat olmaya calis. Yakinda kucaginda olacak icindeki minik bebek :)Tirsiyorum çok az kaldı :)
Ne güzel Allah bagislasin bunu da sağ salim kucaginiza alırsınız inşallah :) benim daha ilk olacak çok heyecanliyim biraz iri benimki ondan sanirim sezeryan olcak gibi bugün konuscam gidip detaylari :)Cok normal tirsmasan anormal olurdu :) herseyin yolunda gidecegine inan ve rahat olmaya calis. Yakinda kucaginda olacak icindeki minik bebek :)
Ben simdi ikinciye hamileyim, 15 aylik oglum. Onu normal dogurmustum, insallah ikincide de bi aksilik olmaz da normal dogurabilirim.
Sezeryan ya da normal farketmez, ikiniz de sağlıklı olun gerisi önemli değil. Hayırlısı olsun :)Ne güzel Allah bagislasin bunu da sağ salim kucaginiza alırsınız inşallah :) benim daha ilk olacak çok heyecanliyim biraz iri benimki ondan sanirim sezeryan olcak gibi bugün konuscam gidip detaylari :)