doğum korkusunu yenmek için napmam lazım!!

kadercn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
19
0
16
İstanbul
benim gibi doğum korkusu yaşayan varmı ? doğum yapan bayanlar tecrübelerinizi anlatırmısınız ? hamile bayanları görünce bile korkuyorum . ben adet sancısına bile katlanamazdım nasıl soğum yapıcam

bende aynıyım aklıma getirince fena oluyorum doğumdan da sorumluluktan da çok korkuyorum ama bende biraz panik bozuklukta var teşhis olarak sürekli herşeyin en kötüsünü aklına getirenlerdenim ve buna engel olamıyorum ufacık bir hastalık dünyamı başıma yıkıyor ruhsal olarak çok güçsüzüm sanırım doğumdan da seni rahatlatır mı bilemem ama deli gibi korkuyorum. yenmek için ne yapıyorsun derse gurbetteyim eşimden başka kimse yok herşey daha da üzerime geliyor. televizyon bilgisayar güya zaman geçirmeye çalışıyorum ama becerrebiliyor mkuyum bilmiyorum bana ailemle olmak çok iyi geliyordu belki sizede iyi gelir onlarla vakit geçirmek eşiniz destek çıksın özellikle.
insnalar söyleyince garipsiyor ama hastalık benimnki bende böyle olmayı korkmayı istemem sonuçta fakat bebeği bile istemedim korunurken hamile kaldım çünkü. nasıl korkmuş ve titremiştim sana anlatamam kaç hafta gelemedim kendime. Allah yardımcım olsun diyorum hep seninde öyle

kendine gelemicek kadar neyden korktun hamilelikten mi? bende ailemden uzaktayım sadece eşim ve bir kaç komşum var . ama komşular hiçbişeye deva olmuyor. eşimde nerdeyse 12 saat işte. bnde evdeyim ama herşeyden çok korkmuyorum sadece bu doğum olayı beni korkutuyor .Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…