Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 buçuk aydır bu doğum lekeleri konusunu takıntı şeklinde düşünür oldum. Yine kadınlar kulubünün açılan garip konularına denk gelip çilek yersen nar yersen çocuğunda leke olur batılına düştüm. Bol miktarda yemiştim. Keşke bu söylenenleri okumasaydım. Uykularım kaçtı. Öyle ki mevzu yemek içmekle de ilgili değil. Kimin suratında bir doğum lekesi et beni görsem gayri ihtiyari benimkinde de olur mu korkusu başladı. Yüzümü kaşıdığım her an aklıma geliyor. Ve psikolojim bozuldu. Bana takılma. Olsa bile evladın ne olacak diyen olur. Benim bu takımtımın sebebi annem bana hamileyken bir kadının yüzüne bakmış ve sağ tarafımda yaklaşık baş parmağınızın ilk boğumu kadar bir et beniyle doğmuşum. Çcoukluğum özellikle büyüklerin garip bakışları altında geçti. Çocuklarda bu konuda acımasızdı ve 19 yaşında gidip aileme bile haber vermeden aldırdım. İnanılmaz üzülürüm hala hatırlatken. Bu endişemi yaşayan beni rahatlatabilecek birşeyler söyleyecek arkadaşlara çok ihtiyacım var.