- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
İnşallah cnmHerşey tamam bi tek çantamı hazırlamadım yarın hazırlamayı düşünüyodum valiz gelicek bi yerden onu bekliyodum inşallah kızımda bekler :)
Benımde ılk suyum gelmıstı 24 sa sonra doğurmuştum.O Bebek yola gırdımı bır sekılde çıkıyor Canımm Rahımde hıc Ağrı hıssetmıyosun zaten benım oğlumu vakumla çıkardılar onda bıle Can'ım yanmadı memegını kucagına almanın hayalı herseyı unutturuyo allah yardımcın olsun bı avazda kurtarsın ıns.Evet canım işk garip olan ben çocukluğumdan beri normal doğumdan korkuyorum küçücük yaşta ben sezeryan olucam diye şartlandırmıştım kendimi şimdi yasaklandığı için mecburen normal doğumu düşünmek zorundayım kendimi hazırladım bi kaç gün içinde aslında normal doğum bana çoookk uzak :)
Suyun ne kadar gelmişti peki benim çok aşırı değil biraz işte bacaklarıma inicek kadar bide çok afedersiniz özür dileyerek söylüyorum iç çamaşırım hafif sarıydı yani sarımsı bi su gelmiş doğum yaklaşmış mıdır acabaBenımde ılk suyum gelmıstı 24 sa sonra doğurmuştum.O Bebek yola gırdımı bır sekılde çıkıyor Canımm Rahımde hıc Ağrı hıssetmıyosun zaten benım oğlumu vakumla çıkardılar onda bıle Can'ım yanmadı memegını kucagına almanın hayalı herseyı unutturuyo allah yardımcın olsun bı avazda kurtarsın ıns.
İnşallah canım yaa ❤❤O gününü bilir merak etme
Hafif hareketler yapmaya çalış Doğuma yardımcı.
Plates topuyla vs. Yapılan hareketler var onlara bak netten
Bol bol su iç,
Hayırlısıyla sağlık sıhhatle alırsın kucağına inşaallah
Benım suyum çok gelmıstı durdurmadım Dr hemen gel dedı senınkı suyu azalmıştır Dr ona bakar bebeğe zarar verecek kadar azaldığı dıye benım hıc sancım gelmedı 24 saat sonra sunu sancı verdıler öyle aldılar CanımSuyun ne kadar gelmişti peki benim çok aşırı değil biraz işte bacaklarıma inicek kadar bide çok afedersiniz özür dileyerek söylüyorum iç çamaşırım hafif sarıydı yani sarımsı bi su gelmiş doğum yaklaşmış mıdır acaba
1cm açılma olmuş olabılır ondan sızar canım yoksa olmaz yanı Dr gıdınce ozaman daha ıyı anlarsınBenim auyum fazlaymış acaba diyorum son zamanlar aşağı indikçe baskı yaptıkça su fazla olduğu için mi sızıyo
Ne kadar sakinsin ne güzel :) inşallah doğumun da böyle sakın geçer cnmYa korkucak bişey yok ben ne olur ne olmaz diye kalktım evimi sildim süpürdüm kendimi çok yormadan ondan geç döndüm yazdıklarınıza şimdi oturduğum yerden kızımın bi kaç yeni kıyafeti vardı yıkadığım onları ütülücem bilsem ki doğum kesin başlıyo yemeğimi bile yapıp çıkmayı düşünüyorum daha duşa giricem falan filan sakin olmak önemli :)
İnşallaahhhh :) :)Ne kadar sakinsin ne güzel :) inşallah doğumun da böyle sakın geçer cnm
Valla cnm bende ilk hamileliği yaşıyorum bu yuzden bilmiyorum .ama 37. Haftadan sonra normal oluyo artık doğum bekleniyor yani erken doğum sayılmıyor internetten okuduğum kadarıyla.bende hayirlisiyla bi 37 yı tamamlasaydimKızlar 1 cm açılmam varmış normal doğum olarak ilerliyoruz şuan bu durumda günüm 26 aralık ama doktorum 16 sında gel olmadı 19 unda öağorıcam tekrar dedi erken alıcak sanırım kafam karıştı sizce normal mi 10 gün erken gitmem
Evet cnm insan bir an önce kucağına almak istiyo demiAmin inşallah canım evet 37 den itibaren erken sayılmıyo ama gününden önce tarih vermesi kafamı karıştırdı eve gelince jeton düştü doktora neden erken diye soramadım gerçi benim için daha iyi sabırsızım artık :)
Kızlar 1 cm açılmam varmış normal doğum olarak ilerliyoruz şuan bu durumda günüm 26 aralık ama doktorum 16 sında gel olmadı 19 unda öağorıcam tekrar dedi erken alıcak sanırım kafam karıştı sizce normal mi 10 gün erken gitmem
Canim 37 haftalık doğmuş ya bebeğin Allah bagislasin kuvezde kaldı mı hiç.bide normal mi dogurdunBenim tam 37 haftalık doğdu çokta sağlıklı doğdu şükürler olsun. Hiç kafan karışmasın cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Açılma Doğum Bi hafta bulur . 37+5 te 1 cm açılmam vardı. 38+5 te kızım geldi şükür. Yürüyüş yap. Sıcak suyla duş al beline tut. Kendini hep sıcak battaniyenin içinde tut . Açılman kolay olurKızlar 1 cm açılmam varmış normal doğum olarak ilerliyoruz şuan bu durumda günüm 26 aralık ama doktorum 16 sında gel olmadı 19 unda öağorıcam tekrar dedi erken alıcak sanırım kafam karıştı sizce normal mi 10 gün erken gitmem
Canim 37 haftalık doğmuş ya bebeğin Allah bagislasin kuvezde kaldı mı hiç.bide normal mi dogurdun
Hmm anladım sagol cnm .Allah bagislasin minigini maşallah.hayirlisiyla bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah dua et tüm hamileler için olur muuuKalmadı cnm doğumu anlaşılınca doktorum ciğerleri gelişsin diye iğne vurdu küveze girmemesi için. Sezaryen oldu doğumu çünkü normal doğuma uygun değildi açılmada olmadı bende
Hmm anladım sagol cnm .Allah bagislasin minigini maşallah.hayirlisiyla bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah dua et tüm hamileler için olur muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?