Doğum mu yaklaşıyo lütfen yardım

Benımde ılk suyum gelmıstı 24 sa sonra doğurmuştum.O Bebek yola gırdımı bır sekılde çıkıyor Canımm Rahımde hıc Ağrı hıssetmıyosun zaten benım oğlumu vakumla çıkardılar onda bıle Can'ım yanmadı memegını kucagına almanın hayalı herseyı unutturuyo allah yardımcın olsun bı avazda kurtarsın ıns.

Suyun ne kadar gelmişti peki benim çok aşırı değil biraz işte bacaklarıma inicek kadar bide çok afedersiniz özür dileyerek söylüyorum iç çamaşırım hafif sarıydı yani sarımsı bi su gelmiş doğum yaklaşmış mıdır acaba

Benım suyum çok gelmıstı durdurmadım Dr hemen gel dedı senınkı suyu azalmıştır Dr ona bakar bebeğe zarar verecek kadar azaldığı dıye benım hıc sancım gelmedı 24 saat sonra sunu sancı verdıler öyle aldılar Canım

Benim auyum fazlaymış acaba diyorum son zamanlar aşağı indikçe baskı yaptıkça su fazla olduğu için mi sızıyo

Ne kadar sakinsin ne güzel :) inşallah doğumun da böyle sakın geçer cnm

kızlar boyle kasıklarda sankı bırseyın asagıya ınmesı dogum belırtısı olabılır mı? 39+5 gunluk hamıley

Kızlar 1 cm açılmam varmış normal doğum olarak ilerliyoruz şuan bu durumda günüm 26 aralık ama doktorum 16 sında gel olmadı 19 unda öağorıcam tekrar dedi erken alıcak sanırım kafam karıştı sizce normal mi 10 gün erken gitmem

Valla cnm bende ilk hamileliği yaşıyorum bu yuzden bilmiyorum .ama 37. Haftadan sonra normal oluyo artık doğum bekleniyor yani erken doğum sayılmıyor internetten okuduğum kadarıyla.bende hayirlisiyla bi 37 yı tamamlasaydim Allah yardımcımız olsun cnm insallah

Amin inşallah canım evet 37 den itibaren erken sayılmıyo ama gününden önce tarih vermesi kafamı karıştırdı eve gelince jeton düştü doktora neden erken diye soramadım gerçi benim için daha iyi sabırsızım artık :)

Evet cnm insan bir an önce kucağına almak istiyo demi gözümun onunde sağlıklı goreyim ben uykusuzluğa raziyim valla simdide geceleri uyuyamiyorum zatenzaman çabuk geçsin hayirlisiyla kolay bi şekilde sağlıkla doguralimm inşallah

Benim tam 37 haftalık doğdu çokta sağlıklı doğdu şükürler olsun. Hiç kafan karışmasın cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Benim tam 37 haftalık doğdu çokta sağlıklı doğdu şükürler olsun. Hiç kafan karışmasın cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Canim 37 haftalık doğmuş ya bebeğin Allah bagislasin kuvezde kaldı mı hiç.bide normal mi dogurdun

Açılma Doğum Bi hafta bulur . 37+5 te 1 cm açılmam vardı. 38+5 te kızım geldi şükür. Yürüyüş yap. Sıcak suyla duş al beline tut. Kendini hep sıcak battaniyenin içinde tut . Açılman kolay olur

Canim 37 haftalık doğmuş ya bebeğin Allah bagislasin kuvezde kaldı mı hiç.bide normal mi dogurdun

Kalmadı cnm doğumu anlaşılınca doktorum ciğerleri gelişsin diye iğne vurdu küveze girmemesi için. Sezaryen oldu doğumu çünkü normal doğuma uygun değildi açılmada olmadı bende

Kalmadı cnm doğumu anlaşılınca doktorum ciğerleri gelişsin diye iğne vurdu küveze girmemesi için. Sezaryen oldu doğumu çünkü normal doğuma uygun değildi açılmada olmadı bende
Hmm anladım sagol cnm .Allah bagislasin minigini maşallah.hayirlisiyla bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah dua et tüm hamileler için olur muuu

Hmm anladım sagol cnm .Allah bagislasin minigini maşallah.hayirlisiyla bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah dua et tüm hamileler için olur muuu

Sağol cnm benim. Amin ederim tabi ki. Çok güzel bir duygu kucağına aldığın an ondan önce yaşamış olduğun tüm duyguların yalan olduğunu anlıyorsun o kadar gerçek bir sevgi ve aşk ki anlatılamaz Rabbim isteyen herkese versin ,bebişini bekleyenlerede sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…