Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suyunuz vs geldi miKızlar iki gün önce açıklığıma bakıldı sancı şikayetiyşe gitmiştim 1cm açılmam vardı dün sabah sümüksü balgam gibi kahverengi şeffaf karışık birşey geldi lekelenmem oldu nstde hafif sancılarım vardı nişanımdı herhalde gelen ne zaman doğururum acaba 35+3teyim
Doktora gozukun doğum her an başlayabilir sanciniz var acilmada var sanırım bir gidin belki açılma ilerledi doktora gelen sümüksü akinditan bahsettiniz mi ?Kızlar iki gün önce açıklığıma bakıldı sancı şikayetiyşe gitmiştim 1cm açılmam vardı dün sabah sümüksü balgam gibi kahverengi şeffaf karışık birşey geldi lekelenmem oldu nstde hafif sancılarım vardı nişanımdı herhalde gelen ne zaman doğururum acaba 35+3teyim
Dün gittim doktora bana elle açıklık muayenesi sonrası lekelenme vs olabileceğini söyledi tekrar açıklığa bakmadı tetiklemeyelim dedi suyun gelirse gel dedi ama anlamadım nstde çok az sancı çıkmış dedi doktor beni de tereddütte bıraktı dedim sizlerden fikir alayım tecrübeli annelerdenDoktora gozukun doğum her an başlayabilir sanciniz var acilmada var sanırım bir gidin belki açılma ilerledi doktora gelen sümüksü akinditan bahsettiniz mi ?
Suyun gelirse git mutlaka canım sağ salim kucağına alırsın inşallahDün gittim doktora bana elle açıklık muayenesi sonrası lekelenme vs olabileceğini söyledi tekrar açıklığa bakmadı tetiklemeyelim dedi suyun gelirse gel dedi ama anlamadım nstde çok az sancı çıkmış dedi doktor beni de tereddütte bıraktı dedim sizlerden fikir alayım tecrübeli annelerden
Ayyy acaba bende mi iki güne doğururum ahahahaha çok heycanlı geliyor şuan düşüncesi peki nişanınız nasıldıben nişanım geldikten 2 gün sonra doğurdum ama doğumu doktor baslattı, kendi dururdu biraaz daha37.haftada 4-5 cm açıklığım vardı. 37+5te aynı açıklıktayken kese patlatıldı ve doğum başladı. 9 saat sonra da doğurdum
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah kuzumSuyun gelirse git mutlaka canım sağ salim kucağına alırsın inşallah![]()
benim 1 gğn boyunca geldi. sümük gibi yoğun kıvamlı şeffaf akıntı içerisinde kan da vardı. bir gün boyunca her tuvalete çıktığımda geldiAyyy acaba bende mi iki güne doğururum ahahahaha çok heycanlı geliyor şuan düşüncesi peki nişanınız nasıldı![]()
Yaaa benim sadece sabah geldi 2-3saat kadar böyle sümük gibi kanda vardı dediğiniz gibi galiba doğuruyorum o zamanbenim 1 gğn boyunca geldi. sümük gibi yoğun kıvamlı şeffaf akıntı içerisinde kan da vardı. bir gün boyunca her tuvalete çıktığımda geldi
sağlıkla gelsin. sakin olun ama doğum basladığında emin olun anlıyorsunuzYaaa benim sadece sabah geldi 2-3saat kadar böyle sümük gibi kanda vardı dediğiniz gibi galiba doğuruyorum o zaman![]()
İnsan tecrübesiz olunca acaba doğum başladı ben mi fark edemiyorum korkusu sarıyor galiba hiç bilmediği ağrı sızıyı yada duyguyu yaşamayı beklemek çok zorrrrsağlıkla gelsin. sakin olun ama doğum basladığında emin olun anlıyorsunuzben de her an gelecek diye beklerken doktor müdahale edene kadar gelmedi
![]()
Bu 9 saat boyunca ful sancı mi cekiliyorben nişanım geldikten 2 gün sonra doğurdum ama doğumu doktor baslattı, kendi dururdu biraaz daha37.haftada 4-5 cm açıklığım vardı. 37+5te aynı açıklıktayken kese patlatıldı ve doğum başladı. 9 saat sonra da doğurdum
![]()
biliyorum. az bir kasılmam olsa esimi doğuruyorum diye uyandırıyordumİnsan tecrübesiz olunca acaba doğum başladı ben mi fark edemiyorum korkusu sarıyor galiba hiç bilmediği ağrı sızıyı yada duyguyu yaşamayı beklemek çok zorrrr![]()
hayır son bir saate kadar dayanılabilir sancılardı. odada şakalar yapıp dans ediyordumBu 9 saat boyunca ful sancı mi cekiliyor
Aayyy çok heyecanlı güzel bir duygu ama bu o kadar korkuyorum tedirgin oluyorum açıkçası ilk hamileliğim aklıma takılan hep ya ikinsmazsam nefesim yetmezse çocuk nefessiz kalırsa gibi gibi seyler haftalar yaklaştıkça korkularım arttihayır son bir saate kadar dayanılabilir sancılardı. odada şakalar yapıp dans ediyordumson bir saat anamı ağlattı ama keyifsizdi
![]()
ay yok o konuda hiç korkmayın. nefesiniz gayet yetiyorAayyy çok heyecanlı güzel bir duygu ama bu o kadar korkuyorum tedirgin oluyorum açıkçası ilk hamileliğim aklıma takılan hep ya ikinsmazsam nefesim yetmezse çocuk nefessiz kalırsa gibi gibi seyler haftalar yaklaştıkça korkularım artti
Yaaaaay yok o konuda hiç korkmayın. nefesiniz gayet yetiyorkorkulacak bir sey asla değil. evet zor ama korkulacak bir durum da değil. ben ıkınamadım mesela. hamsi gibi sağa sola kıvrandım
damaryolu bile çıktı elimden düsünün
ama doğum+dikiş atılması, benim toparlanıp odadan çıkmam komple yarım saat sürdü
bir noktada artık yapamicam diyorsunuz, işte o an anlayın ki bebek geliyor
benim doktorum ve ebeler çok sakin ve ilgiliydi. doğurtan ebe bildiğiniz yalvardı, saçımı okşadı. zaten o ebe geldi, onun yalvarmasıyla son bir kez ıkındım ve bebeğim doğdu
doktora ve vücudunuza güvenin. ıkınmanız gereken anda zaten vücudunuz bunu sağlıyor. yani istemeseniz de ıkınıyorsunuz. dünyanın en kötü kabızlığını yasıyor ve ıkınıyor gibi düsünün
yani mecburen. acı da çekseniz ıkınmak istiyor vücudunuz. eğer sakin kalırsanız asla korkulacak bir sey değil.
ben sakin kalamadımcünkü kendime hiç güvenmedim, sadece doktoruma güvendim. bir sekilde çıkaracak bu cocugu diye düsündüğüm için ıkınmamak için çaba gösterdim hatta
yani ben bu kadar saçmalamama rağmen güzel bir doğum yasadıysam, siz hiç endişe etmeyin.
Siz=ben her an tetikte bekliyoruz nişanım geldiği an koşa koşa hastane çantamın son eksiklerini koyup kapatmıştım ne koydum naptım hiç hatırlamıyorum şuab panikle nasıl sakin kalınır ki acababiliyorum. az bir kasılmam olsa esimi doğuruyorum diye uyandırıyordumama emiiin olun o doğum sancısı baska bir seyle karıştırılamaz
![]()
Ben de sizin gibiyim ya doğumda benim hatam yüzünden birşey olursa bana yada bebeğime resmen fobiler silsilesi korkunç ama çok heycanlı annelik delilik resmenAayyy çok heyecanlı güzel bir duygu ama bu o kadar korkuyorum tedirgin oluyorum açıkçası ilk hamileliğim aklıma takılan hep ya ikinsmazsam nefesim yetmezse çocuk nefessiz kalırsa gibi gibi seyler haftalar yaklaştıkça korkularım artti