Doğum ne zaman olabilir?

Ela0750

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
4
10
1
36
İyi günler sevgili anne adayları ve zaten anne olanlar Benim şöyle bi sorum var sizlere.doktorum bebeğin başının yerleştiğini rahim ağzında yumuşama olduğunu söyledi 37+1 deyken. Galiba kırkıncı haftayı doldurmayacağız hazırla kendini dedi.ben çok merak ediyorum tecrübeli annelerimiz ne kadar süre sonra gerçekleşir sizce.muayenenin üstünden üç gün geçti.dün aynı adet sancısı gibi kasıklarımda ve de belimde ağrılar oldu ama sanırım Doğum sancısı daha farklı birşey

doğum sancısı uzanmakla dinlenmekle geçmeyen sancı oluyor canım. bende 39.haftada doğum yaptım, yumuşama değil de başın yerleştiğini öğrendiğimde senin haftarındaydım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Çok sağol cnm güzel dileklerin için Ya kasıklarım belim ağrıyor ama Doğum sancısı değil demek ki.aynı adet olmadan önce sancı çekeriz ya ona benziyor.zaten daha suyum da nişanım da gelmedi.merakla bekliyorum küçük hanımı ne zaman teşrif ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…