Doğuma Hazırlık doğum odası için fikir

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

uncharted

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21
0
16
İzmir
doğum odasında gelen misafirlere çok şirin kurabiyeler ikram edebilirsiniz. ben bu kurabiyelerden yapıyorum ve herkesin çok ilgisini gördü. sizlerinde duymasını istedim. üstün de bebeğinizin isimleri yazılı body ler biberonlar bebek arabaları ve bebekli kurabiyeler baya seviliyor. isteyen bebek şekeri gibi dolabına asıp hatıra olarak saklıyabiliyor da. isteyenlere doğumdan 1hafta önce yapıp kargoyla yolluyorum. kurabiyeler 1 ay dayanıyor bayatlamıyor. hatta 3. 4. haftalar da daha lezzetli oluyor

düşündüğünüz fiyat aralığı varsa bilmek isterim. normalde adet 3 tl siz ne kadar isterdiniz??

Son düzenleme:

isteyenlere çok uygun fiyatlarla yardımcı olabilirim. her türlü aletim mezcut bunun dersini verebilicek seviyedeyim. yeteneğim orta da fotoğrafların kalitesi güzel değil öze3llikle bebeklilerin ama normalde çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…