doğum olacağını en erken ne zaman anlarız?

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
merhabalar su gelmesi nişan gelmesi bunlar yakın doğum belirtileri peki 1 hafta önceden yada 4-5 gün öçnceden doğum belirtisi varmıdır?

doğum yaklastığı zaman yere oturup ayaklarını üst üste atamazmışsın:)ne kadar doğruysa artık

olmaz mi alt karinda kasiklarinda falan hafif bezen biraz daha sitdettli bi sanci olur ama kisa surede gecer zaten.aklima bu geldi sadece suan

gobeginiz bir anda assagi inmeye baslar, mide kisminin bosaldigini ,tum yukun kasiklariniza indigini anladiginizda dogumun yaklastigini soyliyebilirim.ayrica bebegin hareketlerinde bi azalma soz konusudur, yeni cikacagi yolculuk icin guc toplamaya calisir

merhabalar nisan 19 gibi doğum gözüküyor. acaba daha erken olurmu diye düşünüyorum. doktorumda 13 ile 17sinde kongre varmış oraya gidecek inşallah o arada doğmaz oğluşum doktorumuzu bekler. aslında kasıklarda nadir aralıklarla sancı gibi bişeyler oluyor. bakalım hayırlısı inşallah

Allah bir avazda kurtarsın canım, benim temmuzda ama şimdiden tırsmaya başladım :18: :18::18:

bende bu saydığınız tüm belirtiler var. yani hafif ağrılar, göbeğin aşağı düşmesi... hatta ayak ayak üstüne de atamıyorum sedack'ın dediği gibi. 39+4 teyim. saabırsızlıkla bekliyorum kızımı...

benim de yürüyüş yaparken altta şiddetli baskı var,bebk doğum kanalına girmiş.azen kasılma oluyor.alt taraf sanki bazen açılıyor gibi oluyor acaba ne zaman gelecek 37+3teyim

allahım kurtarsın hepımızı bende 32+3 teyim mayıs sonu dogum inş .artık uyumak ıstıyorum kurbağa gıbııııı ....:) cok özledım yaaaa

Evet ya ben de normal uyuduğum günleri çok özledim:)) sağdan sola dönmek ne kadar zor olmaya başladı..
37.haftadayım ve ben de doğum için çok heyecanlıyım. Allah hepimizi en hayırlı ve kolay şekilde kurtarsın inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…