doğum olacağını en erken ne zaman anlarız?

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
merhabalar su gelmesi nişan gelmesi bunlar yakın doğum belirtileri peki 1 hafta önceden yada 4-5 gün öçnceden doğum belirtisi varmıdır?

doğum yaklastığı zaman yere oturup ayaklarını üst üste atamazmışsın:)ne kadar doğruysa artık

olmaz mi alt karinda kasiklarinda falan hafif bezen biraz daha sitdettli bi sanci olur ama kisa surede gecer zaten.aklima bu geldi sadece suan:61:

gobeginiz bir anda assagi inmeye baslar, mide kisminin bosaldigini ,tum yukun kasiklariniza indigini anladiginizda dogumun yaklastigini soyliyebilirim.ayrica bebegin hareketlerinde bi azalma soz konusudur, yeni cikacagi yolculuk icin guc toplamaya calisir :emir_bebek:

merhabalar nisan 19 gibi doğum gözüküyor. acaba daha erken olurmu diye düşünüyorum. doktorumda 13 ile 17sinde kongre varmış oraya gidecek inşallah o arada doğmaz oğluşum doktorumuzu bekler. aslında kasıklarda nadir aralıklarla sancı gibi bişeyler oluyor. bakalım hayırlısı inşallah

Allah bir avazda kurtarsın canım, benim temmuzda ama şimdiden tırsmaya başladım :18: :18::18:

bende bu saydığınız tüm belirtiler var. yani hafif ağrılar, göbeğin aşağı düşmesi... hatta ayak ayak üstüne de atamıyorum sedack'ın dediği gibi. 39+4 teyim. saabırsızlıkla bekliyorum kızımı...

benim de yürüyüş yaparken altta şiddetli baskı var,bebk doğum kanalına girmiş.azen kasılma oluyor.alt taraf sanki bazen açılıyor gibi oluyor acaba ne zaman gelecek 37+3teyim

allahım kurtarsın hepımızı bende 32+3 teyim mayıs sonu dogum inş .artık uyumak ıstıyorum kurbağa gıbııııı ....:) cok özledım yaaaa

Evet ya ben de normal uyuduğum günleri çok özledim:)) sağdan sola dönmek ne kadar zor olmaya başladı..
37.haftadayım ve ben de doğum için çok heyecanlıyım. Allah hepimizi en hayırlı ve kolay şekilde kurtarsın inşşşşş

Back
X