Doğuma Hazırlık doğum öncesi belirtiler....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende de ağrı var 2-3 gündür tam göbeğimin altı, bikini bölgesinin üstüne denk gelen yerde. . acaba üşüttüm mü diyorum yoksa ...

Merhaba

bende bebek sahibi olmayı istiyorum bu ay sat geçtikten bir kaç gün sonra kasıklarımda belimde aşırı derecede sancılar olmaya başladı özellikle sağ kasığımda batmalar oldu oturup kalkarken yürürken merdiven çıkarken.bunlar belirti olabilir mi?halada devam etmekte regl dönemime henüz var ama sancılarım var.kendimi de umutlandırmak istemiyorum üzülmekten korkuyorum ama hamile olmayıda çook istiyorum.sizin fikriniz nedir?

Ayni belirtilerle idrar testi yapmistim ben cnm. bi hafta vardi adetime. ve cift cizgiyi gordum. hadi ins. ;-)

37+3'de doğum yaptım..benim 35. haftamda nişan geldi banyo da..En son gece Biraz karnım ağrıdı tualete de kötü çıkıyordum..Ve kasık ağrısı vardı ama ben kasık ağrımı karnımın ağrısına yordum..Ertesi sabah 03 10 2012'de hafif kan gelmişti.Ve hastaneye gittim ve doğum yaptım...

Ama şöyle bir şey var bende 34. hafta itibari ile rahimde açılma oldu..Ve 20-21. haftamda da kızımın kafası da rahime dayanmıştı nerdeyse..cok önce döndü yani..bu yüzden fazla haraket bile edemedim 34. haftaya kadar dayanmak zorundaydım.. :)

sabırsızdı benim kızım yani..

Oglumda 37+4te suyum geldi suni sanciyla dogurdum.. simdi bende merak ediyorum sanci baslar mi oncesinde bi isaret var mi

Sona yaklaşıktıkça insan merak ediyor nasıl olacak diye. Uykusuzluk ayak yanması beni çok zorladı hamileliğimde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…