sezeryan olucaksan jiletle alabılırısn tekrar eşin yardımcı olur sanırım.zaten sezeryanda bıkını bölgesinden kesı yapıolr ve eger orda tuykneme vrsa orayı alıosun.eger normal doğum olursa bence agda tavsiye ederim çünkü sonrası için ii olur temizliği pansumanı için falan.geceden hiç bişi yemıosun ama yınededr sine göre değişio kimi lavman yaptırıyor mutlaka bağırsakların temızlensin die.ve yıne sonda takımıda dr ye bağlı eger takılmassa zaten sezeryandan sona kalkıp yapıosun kokrma hiç grek yok böle stres yaparsan inan k çok zor gecer
peki soguk agda bandı kullanan varmı memnunmusnuz göbekden bişey görünmüyo bari hazır beze sürülmüş agda deneyim diyorum
canım ağdabantları kullanması kolay ama bence zorlanıyosan elle çekilen sir daha ii.hem ağda bantları çabuk bitiyo.beze sürülen ağdadan kastın ne.ben bacaklarımada ağdayı sürüp bezle çekiyom.senin bahsettiğin nasıl bişey?
ben normal agdayı da beze sürüp yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3 minik mink bezlerim var onlara sürüp öyle yapıyorum hem çabuk bitiyo hemde daha rahat ediyorum
canım ağdabantları kullanması kolay ama bence zorlanıyosan elle çekilen sir daha ii.hem ağda bantları çabuk bitiyo.beze sürülen ağdadan kastın ne.ben bacaklarımada ağdayı sürüp bezle çekiyom.senin bahsettiğin nasıl bişey?
seherjik ben aldım ama üstünü dikkatle okuyunca gördüm ki genital bölgeye uygun değilmişsadece bikini bölgesine uygundur diyorlar. eee daha alttaki kısmı napıcaz?
sir ağda vardı onu yapayım dedim onda da hamileler doktora sorup kullansın yazmışlar
valla en mantıklı ve tek seçenek gene jilet kaldı bana ben normal ağda filan yapamam hiç yapmadım bi kere denedim her yerime bulaştı yapış yapış:) çok beceriksizim bu konuda.
kuaföre de gidemiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?