Doğum öncesi kişisel temizlik ve doğuma hazırlık

seherjik ben aldım ama üstünü dikkatle okuyunca gördüm ki genital bölgeye uygun değilmiş:( sadece bikini bölgesine uygundur diyorlar. eee daha alttaki kısmı napıcaz?

sir ağda vardı onu yapayım dedim onda da hamileler doktora sorup kullansın yazmışlar:(

valla en mantıklı ve tek seçenek gene jilet kaldı bana ben normal ağda filan yapamam hiç yapmadım bi kere denedim her yerime bulaştı yapış yapış:) çok beceriksizim bu konuda.

kuaföre de gidemiyorum ya.

canım bikini bölgesi denildiğinde zaten oralrarın tamamını kapsıyo.ben dr uma sormuştum,yapabiliyosan ağda daha ii bi sakıncası yok demişti.ben o bölgeye elle çekilen sir yapıyom,bacaklarımada bezle çekilen sir yapıyom.makinam var ama hem küçük tüyleri almıyo,hemde kıl dönmesi yapıyo canım ya.küçük siyah kıvrıktüyler kalıyo hoşuma gitmiyo.bence en iisi ağda.korkma sir çamsakızı gibi yapış yapış değil..

canım bikini bölgesi denildiğinde zaten oralrarın tamamını kapsıyo.ben dr uma sormuştum,yapabiliyosan ağda daha ii bi sakıncası yok demişti.ben o bölgeye elle çekilen sir yapıyom,bacaklarımada bezle çekilen sir yapıyom.makinam var ama hem küçük tüyleri almıyo,hemde kıl dönmesi yapıyo canım ya.küçük siyah kıvrıktüyler kalıyo hoşuma gitmiyo.bence en iisi ağda.korkma sir çamsakızı gibi yapış yapış değil..

emin misin canım tamamını kapsadığına?

sonra sivilce filan çıkıp başımıza iş açmasın bir de onunla uğraşmayalım ilaç filan da kullanılmaz hamileyken.

emin misin canım tamamını kapsadığına?

sonra sivilce filan çıkıp başımıza iş açmasın bir de onunla uğraşmayalım ilaç filan da kullanılmaz hamileyken.

cildin hassassa heryerde çıkbilir canım ağda bandı kullanma.evet bikini bölgesi denildiğinde tamamını kapsıyo,ben 2 kere kullandım o bölegeye ağdabandı.zatenbi bacak için olanı var bide hassas bölgeler için olanı.ama bence idareli değil,çabuk bitiyo.normal sir daha idareli,hemde zararsız,çünkü tek çekişte hepsini alıyo.üst üste yapmamak lazım ağdabandını ve sir ağdayı tahriş etmesin diye..

kizlar peki son aylardayada doguma girmeden epilasyon kremiyle yapan varmi sankincasi varmiymis acaba ??gerci bikini bolgesi icin olanlari var veet in ama hamileler icin uygunmuymus bilgisi olan varmi???

37.hafta hamileyim.tüylrimi genelde jiletle alıyorum bı kere agda denedım.cok canım yandı ve kanadı oyuzden daha yapmadım.ama simdi de jıletle yaparken zorlanıyorum sızce nasıl ve neyle yapmalıyım normal doğum ıstıyorum ve normal dogumda lavman sartmı doğum yaklastıkca sorular artıyor yardım erdesenız sevınırım sorularmın cevaplarını burda buldum. bundada yardımcı olursanız sevınırım :uhm:

Bacaklarımı makine ile alıyorum, bikini bölgesini ise eldivenle alıyorum, kalanını da makine ile temizliyorum. Yalnız normal doğum düşündüğüm ve doğum yapacağım zaman kesin belli olmadığı için bu konuda biraz gerginim. ınşallah kötü durumda yakalanmam. En güzeli tüyleri kökünden almak.

ben sezeryan oldum çok da rahat geçti canım
sana tavsiyem sezeryandan sonra en kısa zamanda kalk ve yürü..
ben 4 saate bebeğimi görmek için yoğun bakıma gitmiştim.
küvezde oldupu için 3 saate bir yanına gittim beslemeye

cildin hassassa heryerde çıkbilir canım ağda bandı kullanma.evet bikini bölgesi denildiğinde tamamını kapsıyo,ben 2 kere kullandım o bölegeye ağdabandı.zatenbi bacak için olanı var bide hassas bölgeler için olanı.ama bence idareli değil,çabuk bitiyo.normal sir daha idareli,hemde zararsız,çünkü tek çekişte hepsini alıyo.üst üste yapmamak lazım ağdabandını ve sir ağdayı tahriş etmesin diye..
hmm anladım canm haftaya çatı muayenem var bi şekilde halletmem lazım dr ondan sonra her an bekle doğumu dedi. ya ben iki kez kullansam yeter diyorum çünkü bu sir ağda bantlarından dudak üstüne kullanıyorum ayda bir anca çıkıyo tekrar en fazla iki kez kullanırım diye tahmin ediyorum çabuk bitmesi sorun değil yani inş doğumdan sonra da ağdaya başlıcam böyle zor oluyormuş gerçekten insan tahmni edemiyor.
kizlar peki son aylardayada doguma girmeden epilasyon kremiyle yapan varmi sankincasi varmiymis acaba ??gerci bikini bolgesi icin olanlari var veet in ama hamileler icin uygunmuymus bilgisi olan varmi???
cnm ben eczacı kıza sormuştum hamişler son ay napıyor bu işi die:) o da jilet ya da krem kullanıyorlar çünkü krem bir iki defa kullanıldığında sorun olmuyor demişti olmadı son hafta krem kullanırız ne yapalım:(
37.hafta hamileyim.tüylrimi genelde jiletle alıyorum bı kere agda denedım.cok canım yandı ve kanadı oyuzden daha yapmadım.ama simdi de jıletle yaparken zorlanıyorum sızce nasıl ve neyle yapmalıyım normal doğum ıstıyorum ve normal dogumda lavman sartmı doğum yaklastıkca sorular artıyor yardım erdesenız sevınırım sorularmın cevaplarını burda buldum. bundada yardımcı olursanız sevınırım :uhm:
aynı sorun bende de var şekerim, jiletle yapmak da zorlaştı artık ağdacıya gitme şansımız da azaldı çünkü son ay cilt iyice gerginleştiği için ağda da pek tavsiye edilmiyor ne halt edeceksek... lavman veya sonda her doğumda kullanılıyor sanırım cnm benm de ilk doğum tam bilmiyorum ama içinin tam olarak boşaltılması lazım mantığıyla hareket ediyorum da bide düşünsene normal doğumun zamanı belli deil hadi yemedik bişey diyelim ama sancının suyun ne zaman olacağını bilemeyiz ki o nedenle yapılıyor sonda daha çok sez.de sanırım?
Bacaklarımı makine ile alıyorum, bikini bölgesini ise eldivenle alıyorum, kalanını da makine ile temizliyorum. Yalnız normal doğum düşündüğüm ve doğum yapacağım zaman kesin belli olmadığı için bu konuda biraz gerginim. İnşallah kötü durumda yakalanmam. En güzeli tüyleri kökünden almak.

haklısın cnm eldiveni ben de biliyorum ama eldivenle almak için tüylerin uzaması lazım ve çok zaman alan bir yöntem ben en kısa tüylere bile tahammül edemiyorum:( bir de kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ben şu anda uzun süre eğilemiyorum bi,le nasıl eldivenle alıyorsun ki son ay zorlaşıyor hareketlerin kısıtlanıyor jilet bile 2 dk da aldığı halde belim kopuyor önceden böyle olmuyordu
yani ben hala bi çözüm bulabilmiş deilim kızlarrr

Eldivenle tüyler kısa da olsa alınabiliyor, çok uzamasına gerek kalmıyor, tuttuğunu bırakmıyor zaten. :) Kalan küçük tüyleri ise makinayla alınca pürüzsüz oluyor miss :))) Eskiden kısa zamanda hallederdim ama şimdi maalesef çok zamanımı alıyor ama uzun zaman temiz kalabildiğim için kökten çözüm en güzeli ne yapayım biraz yorulurum diyorum. Ben aynayı karşıma koyup öyle alıyorum, göbeğimden malum bölgeyi görmeyeli uzun zaman oldu. 38 haftalık hamileyim ben :) Jilete alışmışsa zaten bu saatten sonra kökten alamazsın kendin. Çok can yakar. Ben 5 senedir kökten alıyorum daha önce jilet yapıyordum, ilk kez kökten aldığımda epey zor olmuştu ama insan zamanla alışıyor.

Eldivenle tüyler kısa da olsa alınabiliyor, çok uzamasına gerek kalmıyor, tuttuğunu bırakmıyor zaten. :) Kalan küçük tüyleri ise makinayla alınca pürüzsüz oluyor miss :))) Eskiden kısa zamanda hallederdim ama şimdi maalesef çok zamanımı alıyor ama uzun zaman temiz kalabildiğim için kökten çözüm en güzeli ne yapayım biraz yorulurum diyorum. Ben aynayı karşıma koyup öyle alıyorum, göbeğimden malum bölgeyi görmeyeli uzun zaman oldu. 38 haftalık hamileyim ben :) Jilete alışmışsa zaten bu saatten sonra kökten alamazsın kendin. Çok can yakar. Ben 5 senedir kökten alıyorum daha önce jilet yapıyordum, ilk kez kökten aldığımda epey zor olmuştu ama insan zamanla alışıyor.

valla ben de bi ara eldiven kullanmıştım ordan biliyorum çok kısa olunca yapışmıyo yaaa makineyi hele orda hiç düşünemiyorum:) koltuk altımda bi kez denedim kıpkırmızı oldu ve kollarım açık vaziyette gezdim bütün gün atletçeydim bide allahtan evdeydim:) yoksa rezil olcaktım :)))
cnm ya alamam ben biliyorum artık ama krem mi alsam diyorum son haftalar için.

ben sezeryan oldum ağrı pompam vardı ama çok fazla kullanmadım çok rahattım sezeryan hiç de korkulacak bişi değil

Back
X