Allahım bebeğini sağlıklakucağına almanı nasip etsin...
amin inşallah bende öyle düşünüyorum önemli olan sadece bebeğim. buradaki lohusalık hikayelerini okuyunca ister istemez strese girdim.tabiki şimdiden bunları düşünerek bebeğimi strese sokmamam lazım yaşayıp görecem.birde kv.senin ilk çocuğun beceremezsin şimdi birlikte yer içeriz sen yemekleri yaparsın ben torunuma bakarım demesi kabus gibi çöktü üzerime.sanırım bu sözler de beni etkiledi. allah yardımcım olsun.
amin inşallah bende öyle düşünüyorum önemli olan sadece bebeğim. buradaki lohusalık hikayelerini okuyunca ister istemez strese girdim.tabiki şimdiden bunları düşünerek bebeğimi strese sokmamam lazım yaşayıp görecem.birde kv.senin ilk çocuğun beceremezsin şimdi birlikte yer içeriz sen yemekleri yaparsın ben torunuma bakarım demesi kabus gibi çöktü üzerime.sanırım bu sözler de beni etkiledi. allah yardımcım olsun.
Fırsat bu fırsat yerleşecek yanına hayallerini gerçekleştirecek aklı sıra...evet bir süre gelip size yardımcı olması iyi amaaa kv'le (bazıları) sınırı aşıp bebeği kendi çocuğu gibi görmeye başlıyorlar..
niye çocuğunuzla siz değilde kv ilgilenecek sen yemek yapacaksın! Lohusa kadına işmi yaptırılır!!
kayınvalideniz ilginç doğrusu..
size tavsiyem 20-25 günlükken herkesi gönderin kendiniz bakın..
Ama cnm sen bu lafı yuttun mu yaaaaaamin inşallah bende öyle düşünüyorum önemli olan sadece bebeğim. buradaki lohusalık hikayelerini okuyunca ister istemez strese girdim.tabiki şimdiden bunları düşünerek bebeğimi strese sokmamam lazım yaşayıp görecem.birde kv.senin ilk çocuğun beceremezsin şimdi birlikte yer içeriz sen yemekleri yaparsın ben torunuma bakarım demesi kabus gibi çöktü üzerime.sanırım bu sözler de beni etkiledi. allah yardımcım olsun.
ben de aynı sıkıntıyı düşünüyorum şimdiden,tek fark biz uzağız....ve ben söylemeyi düşünüyorum anne sen hevesini almışsın müsaadenle bende alayım.büyütmek için torun bekleyemeyeceğim şeklinde....yemekleri o yapıversin birzahmet ama yapmaz...genel olarak yapmazlar...yarın birgün olsun bana da aynı şeyi yapmaya kalkacak....iki ablamın da kayınvalidesi aynı şeyi yaptı:ben bebeğe bakayım sen işini yap....çok zor çokkkk
ben hala eşteyim ona anlatsana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?