Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim o o o o o o lülelerini kuşummmm....sibelciğim sende cok hossun hayatım.odanızda mükemmel....saglıkla büyüsün odasında kuzum.öptüm ikinizide.
sibel perdelere bide avizeye bayıdım ya helede avizeye nerden aldın bağada alsana :)))
sibel çınarın odası çok güzel olmuş,emeğinize sağlık, güle güle kullansın...biz de Nisa ma yaza doğru düşünüyoruz.
özlem hemen kumral haline dön, derhalll...
eylül e de ben sarışın halime döneceeem,gebeliğimden beri saçıma hiç boya sürmedim,iyice simsiyah oldu saçlar.
özlemsaçların süper yakışmış, ben de hep o şekilde kestirmek istiyorum ama bakımı zor diye cesaret edemiyorumm::
Hepiniz sağolun kızlar gerçekten bende çok beğenmeye başladım .Belkıs kızzz ne bakımı uzun daha zordu bir bardak suyla yıkanıp durulanıyor nerdeyse çok rahatmış hemen biraz saç bakım ürünü yalla dışarı ne makyaj istiyor ne bişey
Adaşım herkes söylemiş ama ben de hemen ileteyim git yarın okul çıkışı boyat saçını çok daha genç göstermiş ...
Birde bu ÖZLEMLERİN kanından herhalde ne güzel gülmüşsün gözlerinin içi gülmüş allah ağlatmasın soldurmasın ...
Çınar kuzum bayıldık biz odama masal gibi olmuş çok şık çok güzel tam bebek odası gerçekten sağlıkla yat uyu oyna ...
Sibel Çok hoş olmuşsunuz ana oğul tam yılbaşı çerezi :))
buraya ugramayalı cok olmus nler olmus neler ozlem ımaj yapmıs kendıne
cok yakısmıs tatlım kısasac bende uzun bı donem kullandım cok rahat oluo gule gule kullan
herkesler zayıflamıs ıncecık olmus
sbelcım cınarın odası cok gusel olmus bayldım resmen masallardakı evler gıbı ne guzel
ellerıne saglık annesı
sendde cok sık gırmıssın yenı yıla :))
özlem (78) bencede hayatım röfleli çok hoş tam çıtır duruyosun:))
dünürüm bayıldım valla çok yakışmış,güle güle kullan.ay seni gördüm benimde canım çekti bi imaj değişikliği ama bakalım ne yaptırsam bilmiyorum.
sibelcim odanızı güle güle kullanın çok güzel olmuş,sende çok hoş görünüyorsun canım ve kilolarda baya gitmiş sendede dimi.ama sana renkli şeyler daha çok yakışıyor gibi geldi bana bilmemki???
yeşile bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....süper durmuş üzerinde....
krem fotoda pembe gibi çıkmış...bence kına için o da çok hoşş....ama ben petrol yeşili hastasıyım..ilk arabımızı bile o renk almıştık...süper yakışmışşşşş...10 tam puanı aldın gitti:)))