Doğum Öncesi&Sonrası

özlem (78) bencede hayatım röfleli çok hoş tam çıtır duruyosun:))
dünürüm bayıldım valla çok yakışmış,güle güle kullan.ay seni gördüm benimde canım çekti bi imaj değişikliği ama bakalım ne yaptırsam bilmiyorum.
sibelcim odanızı güle güle kullanın çok güzel olmuş,sende çok hoş görünüyorsun canım ve kilolarda baya gitmiş sendede dimi.ama sana renkli şeyler daha çok yakışıyor gibi geldi bana bilmemki???

yerim o o o o o o lülelerini kuşummmm....sibelciğim sende cok hossun hayatım.odanızda mükemmel....saglıkla büyüsün odasında kuzum.öptüm ikinizide.

sağol emelcim
lülelerden gönderelim teyzesi yakında ucundan accık kısaltacağız kıyabilirsek :)

sibel perdelere bide avizeye bayıdım ya helede avizeye nerden aldın bağada alsana :)))

oyyyy yelizcim valla alır gönderirdim ama onu istanbuldan mobilyaları aldığımız yerden hediye verdilerdi canım yaaa
hiç yeniden gidilecek bir yer de değil :(((

perdelerimiz brillantın junior serisiymiş bu arada inanılmaz güzel tüller çıkartmışlar

sibel çınarın odası çok güzel olmuş,emeğinize sağlık, güle güle kullansın...biz de Nisa ma yaza doğru düşünüyoruz.

özlem hemen kumral haline dön, derhalll...

eylül e de ben sarışın halime döneceeem,gebeliğimden beri saçıma hiç boya sürmedim,iyice simsiyah oldu saçlar.

özlemsaçların süper yakışmış, ben de hep o şekilde kestirmek istiyorum ama bakımı zor diye cesaret edemiyorumm::

teşekkür ederiz belkısçım allah sizin de gönlünüze göre versin

Hepiniz sağolun kızlar gerçekten bende çok beğenmeye başladım .Belkıs kızzz ne bakımı uzun daha zordu bir bardak suyla yıkanıp durulanıyor nerdeyse çok rahatmış hemen biraz saç bakım ürünü yalla dışarı ne makyaj istiyor ne bişey
Adaşım herkes söylemiş ama ben de hemen ileteyim git yarın okul çıkışı boyat saçını çok daha genç göstermiş ...
Birde bu ÖZLEMLERİN kanından herhalde ne güzel gülmüşsün gözlerinin içi gülmüş allah ağlatmasın soldurmasın ...
Çınar kuzum bayıldık biz odama masal gibi olmuş çok şık çok güzel tam bebek odası gerçekten sağlıkla yat uyu oyna ...
Sibel Çok hoş olmuşsunuz ana oğul tam yılbaşı çerezi :))

sağol özlemcim
bizim çerezliğimiz rutubetli ortamda kalmış gibidir artık bu yaştan sonra gevşemiş yumuşamış falan :)):roflol:

buraya ugramayalı cok olmus nler olmus neler ozlem ımaj yapmıs kendıne
cok yakısmıs tatlım kısasac bende uzun bı donem kullandım cok rahat oluo gule gule kullan
herkesler zayıflamıs ıncecık olmus
sbelcım cınarın odası cok gusel olmus bayldım resmen masallardakı evler gıbı ne guzel
ellerıne saglık annesı
sendde cok sık gırmıssın yenı yıla :))

sağol çiğdemcim
görüşemedik sizinle de bir türlü tekrardan :((
işe de başlamışsın artık daha da zor olur sanırım

özlem (78) bencede hayatım röfleli çok hoş tam çıtır duruyosun:))
dünürüm bayıldım valla çok yakışmış,güle güle kullan.ay seni gördüm benimde canım çekti bi imaj değişikliği ama bakalım ne yaptırsam bilmiyorum.
sibelcim odanızı güle güle kullanın çok güzel olmuş,sende çok hoş görünüyorsun canım ve kilolarda baya gitmiş sendede dimi.ama sana renkli şeyler daha çok yakışıyor gibi geldi bana bilmemki???

valla hülyacım bayağı gitmedi ama önceki eklediğim resimlerden sonra ancak 1-2 kg eksiğim
ama bu eve taşındığımızdan beri merdiven inip çıkmaktan bacaklar falan bayağı toparlandı eski kaslarım üzerine ekstra ilaveleriyle geri geldi
bu arada renkli şeyleri ben de severim ama kamuflaj ihtiyacı durumlarında bunlara başvurmak kaçınılmaz oluyor :P :)))

Allahım yarabbim erkek anası ne de olsa kaynana işte hemen kıskan dimiiiii Şaka bir yana Hülyacım valla iyi geliyor değişiklik depresyon falan almıyor takıcak tek şey kafan yada saçların oluyor .
Sibellllllllll hımmmmmm kızarım valla oldu bayat çerezmiş daha neler artık sen olsan olsam Milka mjoyun içindeki bademler olursun hayatım duymayayımmmmm
Çidoooo sağol kız unuttun tabii bizi takılmıyorsun artık buralara :((((

Hadi bakalım kızlar fikirler görüşler eleştiriler e tabii övgüler hepsini bekliyorum :))

Krem rengini kına için düşünüyorum Yeşil olanda düğüne kısmetse ...

image.php
[/url][/IMG]

image.php
[/url][/IMG]

image.php
[/url][/IMG]

image.php
[/url][/IMG]

image.php
[/url][/IMG]

özlemcim abiyelerin çok hoş çokda güzel yakışmış sana iyi günlerde kullan canım..
ben en çok yeşili beğendim modeli çok güzel çok değişik bi model düğünde gözler senin üzerinde şekerim tek kelimeyle harika.. eleştireye gelince acaba bronşu dahamı farklı olsaydı o elbiseye biraz basit kalmış çünkü elbisenin modeli çok güzel..
ayrıca fiziğinde çok hoş ben olsam bu elbiseye postij kullanırım :)

Ah Adaşçım bu kuduruk kız eritti beni :)) 56.5 lardayım b,raz zayıfladım ama surat aynı gıdık falan kaybolmuyor gıccık oluyorum ...Ayrıca mersiiiii :)))

Sümeyye cim evet aslında biraz daha büyük olabilirdi broş ama onun üzerinde streç film var şu anda elbiseye zarar vermesin diye ışıltısını kesmiş biraz .Bana kalsa kaynak yaptırıcam ama bu kadar kısa saça olmaz diyorlar postiş falan idare edicez artık :((( bakalım artık düğünden önce bende Nihal gibi saç provasına giderim belki :))

Çok sağolun valla çok sevindim beğenmenize .Zaten içime sinmiştiler ama şimdi daha da rahatladım

yeşile bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....süper durmuş üzerinde....
krem fotoda pembe gibi çıkmış...bence kına için o da çok hoşş....ama ben petrol yeşili hastasıyım..ilk arabımızı bile o renk almıştık...süper yakışmışşşşş...10 tam puanı aldın gitti:)))

yeşile bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....süper durmuş üzerinde....
krem fotoda pembe gibi çıkmış...bence kına için o da çok hoşş....ama ben petrol yeşili hastasıyım..ilk arabımızı bile o renk almıştık...süper yakışmışşşşş...10 tam puanı aldın gitti:)))

delikafadulden :teytey: :içelim: daha ne diyeyim valla ohh be rahatladım benim krem dediğime bakma canım vizon rengi diyorlar şimdi ondan işte .Petrol yeşili hiç aklımda olmayan bir renkti benimde ama bende bayıldım :))

Yeşil biraz daha abiye olunca hadi dedim diğeride her düğüne vs .giderken de giyilecek birşey olsun yazık günah çünkü dolaba kaldır dursun oluyor ondan sonra :))

Modacımızda onay verdiğine göre tamam artık kimseler tutmasın beni Sağol Şafakçım

özlemcim durdun durdun turnayı gözünden vurdun yani :)

bayıldım ikisine de
yeşil tam tarz olmuş
krem de süper yakışmış
yalnız yeşilin altına çoook yüksek topuklu giymeni öneririm
zira ben bir kere bir abiyemde idare eder diye daha kısa topuklu giyip düğün boyunca durmadan eteklerime basmıştım :PP

vallahi süperler
gidip kendime abiye bakasım geldi diyeceğim de biz 2 yıldır düğünleri bitirdik
ufukta da hiç yakın akraba düğünü falan yok :((

güle güle mutlulukla giy hayatım :)

Sağol hayatım çok sevindim beğenmene benim işim bitsin göndereyim sana hevesini almış olursun giy dolan evde yada sen de gel biizm düğüne :))

Ben yeşilin etek boyunu kestiricem canım arkasında hafif bir kuyruk var rahat edemem bir de Derin faktörü birleşince en iyisi yere sıfır ayakkabı işini de halletsem süper olucak :((

Back
X