Kızlar selam.. Bugün doğum paketi aldım gittiğim doktor internette yorumları çok iyiydi fakat muayene esnasında beni tatmin etmedi. Hızlı konuşuyor dediği anlaşılmıyor ultrasonda 5 sn falan falan bakmıştır 2snsi kalp atışı dinlemekti zaten. Benim özel hastaneye doğum paketi almamdaki amaç doktoruma her an ulaşabilir olmaktı bana "Paket alan hastalara 36. Haftadan sonra telefon numaramı veriyorum şuan düşük olursa benim telefondan yapabileceğim bir şey olmaz o yüzden hastaneye gelmek zorundasınız hastaneye gelmek zorunda olduğunuz için de 36. Haftadan önce hastalarimla telefondan iletişim kurmuyorum" dedi. (Pimpirikli bir insan değilim sürekli yazıp bir şey soruyum diyende biri değilim ama 36. Haftadan önce bir sorunum olursa kime soracağım muhatabım kim olacak ya sürekli her sorunda hastaneye gitmek zorunda kalacağım ya da evde kendi kendime mi çözüm üreteceğim) Daha ilk gebeliğim bu işleri bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
Yani uzun lafın kısası açıkçası kanım ısınmadı paket almama rağmen doktor değiştirme şansım var mı? Ya da ilerleyen muayeneleri mi beklemeliyim belki de yoğun bir gün geçirdi ondan öyle baştan savma bir kontrol oldu biraz daha beklemeliyim diyorum ama kararsizim da tecrübelerinizle bir yol gösterir misiniz?
Yani uzun lafın kısası açıkçası kanım ısınmadı paket almama rağmen doktor değiştirme şansım var mı? Ya da ilerleyen muayeneleri mi beklemeliyim belki de yoğun bir gün geçirdi ondan öyle baştan savma bir kontrol oldu biraz daha beklemeliyim diyorum ama kararsizim da tecrübelerinizle bir yol gösterir misiniz?