Doğum paketi için en uygun hafta?

Bunekardesim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
89
109
43
Merhabalar,

Etlik şehir hastanesine gidiyorum. Her gittiğimde farklı doktor ve farklı tavır görüyorum. 5 haftalığım şuan. Kese gördüler ama emin değilim valla sorularıma net cevap alamadım. Sizce özelden doğum paketi almak için erken mi? En erken hangi haftada doğum paketi aldınız? Cumartesi günü randevu aldım Keçiören Medical Parktan Bülent beye. Çok kararsız kaldım biraz daha beklesem mi diye

Ben de 13 haftadayım dediğiniz gibi sürekli farklı doktor olması ve doğru düzgün muayene edilmemesi canımı sıkıyor. Ben de özele mi gitsem diye düşünmeye başladım ama güvenilir Bi yer bulmak da zor.

Merhaba
Ben öğrendiğim gibi doktor araştırıp aldım. Acıbadem hastanesine gidiyorum bende. Zaten doktor doktor gezerken muayene ücreti yine aynı şeye denk geliyor bence. Hem Allah korusun bi sıkıntı olsa direk doktora ay içinde gidebiliyorsunuz paket dahilinde. Bize iyi geldi . Eğer almayı düşünüyorsanız alın bence taş çatlasın 1 ay daha bekleyin. Bende 6. Haftada almıştım

Ay etlikte perinatoloğa gidiyordum. Her seferinde farklı doktor her biri diğerinden farklı birşey söylüyor. İş halledemiyordum tüm günüm gidiyordu. Eh yetti diyip 10.haftada memorialden paket aldım.

Ne kadar fiyat verdiler doğum paketi için Acıbadem hastanesinden acaba ?

Ne kadar fiyat verdiler doğum paketi için Acıbadem hastanesinden acaba ?
Ben 6. Haftada gittiğimde diğer haftaları çıktılar 129.000 TL verdik. Ben sezeryan olcam diye düşünüyorum kısmetse ona ek ücret almıyorlar . Siz 10. Hafta giderseniz diğer gitmediğiniz haftaları düşüyorlar fiyattan. Daha uyguna gelebilir: birde ben Bodrum da yaşıyorum burda fiyat farklı da olabiliyor bazen. O yüzden fiyat talebinde bulunun internetten ya da arayarak onlar size geri dönüş sağlıyor

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…