• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum paketi ne zaman alınmalı

selamya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
224
878
18
Merhabalar, Hamileliğimi daha yeni öğrendim keseyi haftaya göreceğim. Hastane bakmaya başladım ama sizce ne zaman anlaşmalıyım? bir de tuzla pendik civari önerileriniz varsa cok sevinirim. çok teşekkürler şimdiden.

Merhabalar, Hamileliğimi daha yeni öğrendim keseyi haftaya göreceğim. Hastane bakmaya başladım ama sizce ne zaman anlaşmalıyım? bir de tuzla pendik civari önerileriniz varsa cok sevinirim. çok teşekkürler şimdiden.
nerede oturuyorsun canım ben tuzla devlete gidiyorum doktorumdan aşırı memnunum ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de aynı doktorumdu

Ben 10.haftaya yakın almayı düşünüyorum, kese kalp atışı görelim sürece biraz bakalım diye.. 6.haftada almış bir arkadaşım da

Ilk uc ay gectikren sonra doktoru secip oyle alin bence, doktoru bir iki kez gorun icinize sinsin, degistirmek vs gerekmesin hastaneden emin olun bence almadan. Sizin istediginiz şartları karsiliyomu? Esiniz doguma girsin istiyosaniz doktoe onayliyor mu? Odalari nasil? Vs vs

Ilk uc ay gectikren sonra doktoru secip oyle alin bence, doktoru bir iki kez gorun icinize sinsin, degistirmek vs gerekmesin hastaneden emin olun bence almadan. Sizin istediginiz şartları karsiliyomu? Esiniz doguma girsin istiyosaniz doktoe onayliyor mu? Odalari nasil? Vs vs
bi arkadasım da orada doğum yapmıstı onun onerisi ile baktım aslında, ama once muayeneye gidip sonrasında alacağım. teşekkür ederim

Back
X