Doğum paketi özel sigorta

banaderlerelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
1.745
773
38
Yardımcı olabilir misiniz kızlar Benim sigortam ekim sonunda bitiyor. Ama doğum Ocak sonu şubat başı gibi. Sigortam normalde dogumu vs karşılıyor ama yine de paket almam mı gerekiyor.
Paket aldığımda sigortamın bitiş tarihine göre doğumu biz mi karşılamış oluruz

Yardımcı olabilir misiniz kızlar Benim sigortam ekim sonunda bitiyor. Ama doğum Ocak sonu şubat başı gibi. Sigortam normalde dogumu vs karşılıyor ama yine de paket almam mı gerekiyor.
Bildigim kadariyla sigortanizda dogum teminati varsa yenilerseniz dogumunuzu karşılar bekleme suresi vs doldurmussunuzdur muhtemelen

Ben de aynı durumdayım ya çok saçma yani 3 ay içerisinde hamile mi kalmamız gerekiyor.Benim de yenileme tarihini geçiyor doğumun gerçekleşmesi

Ben de aynı durumdayım ya çok saçma yani 3 ay içerisinde hamile mi kalmamız gerekiyor.Benim de yenileme tarihini geçiyor doğumun gerçekleşmesi
Bildigim kadariyla sigortanizda dogum teminati varsa yenilerseniz dogumunuzu karşılar bekleme suresi vs doldurmussunuzdur muhtemelen
Yenileyince de bir senelik uzatmış oluyoruz yine 😓valla hiç bir faydasını görmedim sigortanın her ay havaya üç bin lira ödüyorum gibi.

Yenileyince de bir senelik uzatmış oluyoruz yine 😓valla hiç bir faydasını görmedim sigortanın her ay havaya üç bin lira ödüyorum gibi.
Evet tabiki yeniyelince bir yillik olucak
Ben sigorta bilerek almadim gebelik planlarken denk gelmez doguma diye
İstedigim doktorda gecerli olmaz diye de endisem vardi.
Ben sadece dogumda dogum ucretini odeyerek yapmayı düşünüyorum. Hem doktorumda gecer hem de dogum paketi alip simdiden ödemek zorunda kalmam, biriktiririm doguma kadar. Sanirim bazen sgk dan geri alabiliyormusuz ozel hastane ucretini, cok emin degilim arastirin isterseniz.

Hastanenizde doğum ücreti ne kadar? Benimkide 4 ay kala bitmişti ama öncekide doğum teminatlı olduğu için uçuk bir fiyat verilmedi. Hatta hastanemin doğum ücretinden daha uygun çıktı. Nasıl olsa vereceksiniz o ücreti. 10 muayenede hediye gibi oldu diyebilirim. Yani yeniletmek daha karlı. En kötü muayene ücreti şuan 3000 civarı zaten neden boşa gidiyor diye düşündünüz anlamadım.

Hastanenizde doğum ücreti ne kadar? Benimkide 4 ay kala bitmişti ama öncekide doğum teminatlı olduğu için uçuk bir fiyat verilmedi. Hatta hastanemin doğum ücretinden daha uygun çıktı. Nasıl olsa vereceksiniz o ücreti. 10 muayenede hediye gibi oldu diyebilirim. Yani yeniletmek daha karlı. En kötü muayene ücreti şuan 3000 civarı zaten neden boşa gidiyor diye düşündünüz anlamadım.
En basiti tahlil yaptırırken bile para aldılar geçen 2400 tl d vitamini magnezyum tahliline gitti karşılamıyormuş sigorta diye 😕 daha doguma kadar kim bilir ekstra neler çıkacak. Ama sanırım yenileteceğim ben de mecburen. Sigortayla da tekrar bir konusayım da

D vitaminini karşılamıyor evet bende bir kere yaptırmıştım ama diğer temel tahlilleri karşılıyordur
Hastanedende sigortadanda fiyat alıp hangisi mantıklıysa onu yapın. Hem hastane elden nakit istemişti parayı sigorta taksitle ödeniyor bize daha uygun gelmişti yani ayrıntılı düşününce

Back
X