- 13 Eylül 2020
- 36
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi gamzeserenn
merhaba özel hastahaneden doğum paketi alan var mı içinde neler var aceba bütün testler dahil mi bilginiz var mı aceba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var sanırım ankarada bakıcam teşekkür ederimCanım medical park paketleri çok güzel ben beğendim. Bir incele istersen yaşadığın şehirde varsa
Bizde çok kararsızız şuan özelde muayene oluyoruz henüz yeni hamileyim 6 haftalık ama bazen ağır geliyor ücretler o yüzden bazen devlet düşünüyoruz ama karar veremedik paket almak daha mı mantıklı olur. çok sağolunDoğum paketi almamak pişmanlıktır. Devlet hastanesine gidiyordum, oraya devam ederiz dedik pandemi çıktı. 3 ay kontrole özele gittik corona doğuma kadar biter dedik bitmedi. 6.ayda tekrar devlete başladık şimdi içimize sinmedi sadece doğum için yine özele gidicez. Eşim çok pişmanım paket almadığıma diyor. 2li 3lü tarama, şeker yüklemesi, aylık haftalık rutin kontroller, doğum sonrası 1 yada 2 gece yatış, bebeğin ilk testlerini kapsıyor, ayrıntılı ultrasonu kapsayan paketlerde var.
Valla biz paket almayalım devlete gideriz dedik. 3 ay özele gittik muayene parası ödedik, ayrıntılı ultrasonda güzel incelensin istedik özele gittik 400 lira ödedik, şimdi doğum için özele gittiğimiz doktora gittik, sadece doğum için 5500 ödiycez. Paket alsak ne oradan oraya giderdik, ne kararsızlık yaşardık. Üstüne eşim iş yerinden bi arkadaşının 4500e doğum paketi aldığını öğrenmiş.Bizde çok kararsızız şuan özelde muayene oluyoruz henüz yeni hamileyim 6 haftalık ama bazen ağır geliyor ücretler o yüzden bazen devlet düşünüyoruz ama karar veremedik paket almak daha mı mantıklı olur. çok sağolun![]()
Valla biz paket almayalım devlete gideriz dedik. 3 ay özele gittik muayene parası ödedik, ayrıntılı ultrasonda güzel incelensin istedik özele gittik 400 lira ödedik, şimdi doğum için özele gittiğimiz doktora gittik, sadece doğum için 5500 ödiycez. Paket alsak ne oradan oraya giderdik, ne kararsızlık yaşardık. Üstüne eşim iş yerinden bi arkadaşının 4500e doğum paketi aldığını öğrenmiş.Bizim için çok geç tabi artık.
[/QUOTE
Yabancı ülkelerde anneyi ultrasona bile sokmuyorlar ...bebeği strese sokuyormus bu tetkikllerDoğum paketi almamak pişmanlıktır. Devlet hastanesine gidiyordum, oraya devam ederiz dedik pandemi çıktı. 3 ay kontrole özele gittik corona doğuma kadar biter dedik bitmedi. 6.ayda tekrar devlete başladık şimdi içimize sinmedi sadece doğum için yine özele gidicez. Eşim çok pişmanım paket almadığıma diyor. 2li 3lü tarama, şeker yüklemesi, aylık haftalık rutin kontroller, doğum sonrası 1 yada 2 gece yatış, bebeğin ilk testlerini kapsıyor, ayrıntılı ultrasonu kapsayan paketlerde var.
Ben internetten doğum paketlerine ulaşmaya çalışıyorum ama bulamıyorum.internetten ulaşılabilir bişey değil mi buCanım medical park paketleri çok güzel ben beğendim. Bir incele istersen yaşadığın şehirde varsa
Bilmiyorum ki. Ben kadın Doğum katındaki reklam panosunda gördümBen internetten doğum paketlerine ulaşmaya çalışıyorum ama bulamıyorum.internetten ulaşılabilir bişey değil mi bu
Ben o dönem gataya gidiyordum gatada yoktu. Zübeyde hanımda varmış oraya gitmedik, şehir hastanesinde varmış. Oraya gidenler olmuş. Ben sadece ikili tarama testi yaptırdım, o yüzden ayrıntılı ultrasonu güzelce inceleyen bi yere gidelim dedik. Çokta memnun kaldık, 4 boyutlu fotoğraflarını videolarını verdiler. 40 dk sürdü ultrason. Şu an devlet hastanesi refakatçi kabul etmiyor pandemiden dolayı, benim sezeryan olacak bebeğim iri olduğu için, sezeryan sonrası tek başıma kalmamı da istemedi eşim. Dediğin gibi bizede tecrübe oldu.Devlette ayrıntılı ultrason yok mu? Özelde yapılan herşey yapılmıyor mu devlette ? içerikleri bilmediğimiz için aşırı kararsızız.. Yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim fikrimizin şekillenmesine çok yardımcı oldu sizin adınıza da üzüldüm tecrübe demekten başka çare yok..
Yabancı ülkelerde anneyi ultrasona bile sokmuyorlar ...bebeği strese sokuyormus bu tetkikllernapcaz hangisine uycaz bilemedim
Var var bende Batıkent Medical e gidiyorum.Var sanırım ankarada bakıcam teşekkür ederim![]()
doğum paketi fiyatlarını biliyormusun pekiVar var bende Batıkent Medical e gidiyorum.
Benim Acıbadem sigorta ondan paket almadım kend paketi var. Ama sanırım 5-7000 arası birşeydidoğum paketi fiyatlarını biliyormusun peki
ayrıntılı ultrason medıcalde varmı pakete dahıl bende batıkente gıtmeyı dusunuyorum bır batıkent medıcalde hangı doktoru onerırsınızVar var bende Batıkent Medical e gidiyorum.
Bence pakete oda dahildir çünkü kapsamlıydı paketi. Doktorum Pınar hanım çok ilgili ama o ayrılıyor ocakta. Geri kalan doktorlarla ilgili hiçbirşey bilmiyorum. Ahmet Süha bey ile ilgili de olumlu seyler duydum. Ama memnun kalır mısınız bilmem gördüğüm en donuk en sakin adam. Kolay kolay memnun kalan olmuyor. Fakat tecrübeli bir adam bunu net olarak söyleyebilirim.ayrıntılı ultrason medıcalde varmı pakete dahıl bende batıkente gıtmeyı dusunuyorum bır batıkent medıcalde hangı doktoru onerırsınız
benım ıcın de bılgılı olması onemlı canım bırkac kısı de ahmet hocayı onerdı bu haftasonu gıtcem bakalımBence pakete oda dahildir çünkü kapsamlıydı paketi. Doktorum Pınar hanım çok ilgili ama o ayrılıyor ocakta. Geri kalan doktorlarla ilgili hiçbirşey bilmiyorum. Ahmet Süha bey ile ilgili de olumlu seyler duydum. Ama memnun kalır mısınız bilmem gördüğüm en donuk en sakin adam. Kolay kolay memnun kalan olmuyor. Fakat tecrübeli bir adam bunu net olarak söyleyebilirim.