• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğum paketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

iyibirisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
1
0
1
20
Kızlar hamile olduğumu öğrendim ve tahmini 2. Aydayız iki gün sonra ankara etlik hastanesine randevu aldık ama içim hiç rahat değil daha öncede şehir hastanelerine gitmistim kadın polikinliğine ve malesef memnun kalmamıştım ilk hamileliğim o yüzden endişelerim ve stresim daha çok özel hastaneden doğum paketi alalım diyoruz ama hangi hastaneden ve doktordan alacağımı bilemiyorum ve sizce doğum paketi mantıklı mı ankaraya yeni geldim hastaneler hakkinda cok da bilgim yok deneyimlerinizi söyleye bilir misiniz 🤍

fiyatlarını araştırdım 120 bin civari genelde batıkent medikalde 80 bin dediler ama ekstradan çıkar diye düşünüyorum doktor yorumlarını okuyun içinize sinene gidin

fiyatlarını araştırdım 120 bin civari genelde batıkent medikalde 80 bin dediler ama ekstradan çıkar diye düşünüyorum doktor yorumlarını okuyun içinize sinene gidin
Iyi gunler,
Bu arastirdiginiz fiyatlarda anneye ozel oda veriliyor mu? Yoksa bir kac anne anayi ile beraber odada kaliyorlar?

Merhaba kızlar ben de Ankara’da hastane arayışı içine girdim. Bugün bir çok özel hastaneden fiyat ve kapsam bilgisi aldım. Öğrenmek istediğiniz bir hastane varsa paylaşabilirim.

Merhaba paylaşabilir misiniz rica etsem
İlk yüklediğim Medicana ikinci Medicalpark paket içerikleri hemen hemen aynı.
İki can demir tamamlayıcı sağlık sigortası lösante ile anlaşmalı 68 küsür denildi.
Koru balgat 95-300 bin Tl arası.
LIV Akay 88-92 tl arası değişiyor.

Eklentiler

• IMG_3645.webp
    IMG_3645.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_3644.webp
    IMG_3644.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 93
Back
X