Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Merhaba 1 ay once doğum yaptim sigortalı çalışanim.raporlarimi muhasebeye vermiştim .bu durumun işleyişi nasıldır bilgisi olan varsa beni aydinlatabilir mi ?
Rapor tarihiniz bittiğinde raporunuzla beraber sgkya gidip onaylatıyosunuz. Tabi muhasebeciniz mail atıcak. Sgkya gitmeden muhasebcinize uğrayıp raporun bittiğini hatırlqtın. Bende,muhasebeciyim o bakımdan
Rapor tarihiniz bittiğinde raporunuzla beraber sgkya gidip onaylatıyosunuz. Tabi muhasebeciniz mail atıcak. Sgkya gitmeden muhasebcinize uğrayıp raporun bittiğini hatırlqtın. Bende,muhasebeciyim o bakımdan
dopğum raporu ile baglı oldugun ssk müdürlüğüne gidip basvuru yapıyorsun basvurdan sonra e devlet şşşşşşşifren ile yattığını kontrol ediyorsun e devlet şifren yoksa pttden alıyorsun omu 3 lira gibi birsey vermiştim ben