- 5 Eylül 2016
- 385
- 286
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulunduğunuz ilçenin ya da ilin kaykamlığına yine de bir başvurun bence. Bence alabilirsiniz.
Ilk cocuk icin 300 ikinci cocuk icin 400 diger cocuklar icin 600 tl veriyormus devlet dogum parasi olarakÖ ne parası ki
HımmIlk cocuk icin 300 ikinci cocuk icin 400 diger cocuklar icin 600 tl veriyormus devlet dogum parasi olarak
Ben çalışan anne degildim ama eğer dogru biliyorsam çalışan annelerin maaşlarına eklenip yatırılıyomuş bu doğum parasi maaşlarıyla beraber. Ucretli izinlerdeki alinan maaştan bahsetmiyormHımm
BenBöyleBebirsey almamıştım
Calışıyorıum ssk bi kaç ödeme yaptı tbitaayrıcatdevlet veriyorsa bilmiyorum
Alacagın varsa zaman gecse de alırsın
Doğum belgeniz ile birlikte Aile sosyal politikalar il müdürlüğüne başvurursanız ordan daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına başvurmanız gerekiyor.Bildiğim kadarı ile mayıs 2015 ten sonra doğan çocuklara ödeniyor
kanun 2015 mayısta yürürlüğe girdi 2016 yılında Doğum yaptığınız için sorun olmaz ,başvuru şartlarında Doğum yaptığınız il müdürlüklerine başvurulacak diye bir şart yok şuan yaşadığınız ilde ki ne başvurabilirsiniz.2016 yılında dogum yaptim. Doğum belgemi herşey duruyor sakladım. Boşandığım için doğum yaptığım şehirde degildim acaba bu problem olurmu
Cok tesekkur ederimkanun 2015 mayısta yürürlüğe girdi 2016 yılında Doğum yaptığınız için sorun olmaz ,başvuru şartlarında Doğum yaptığınız il müdürlüklerine başvurulacak diye bir şart yok şuan yaşadığınız ilde ki ne başvurabilirsiniz.
Rica ederim sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizCok tesekkur ederim![]()
Cok tesekkur ederim. :)Farklı ilde olman hiçbir sorun çıkarmaz. Kimliğinle en yakın ptt şubesine başvur gecikmeyle ilgili bir sorun yoksa alırsın. Varsa da onlar seni bilgilendirir ne yapman gerektiğini öğrenirsin.
Amin cümlemizin inşAllah :)Rica ederim sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz![]()
Çok teşekkürler :)sanırım 170 hattını arayıp durumu anlatırsanız ne yapmanız gerektiğini açıklarlar, en azından elinizde evrakla dolaşmazsınız
Ben 600 tl aldım hemde 1 yıl sonra! Eşim işlemleri yaptırmış fakat farklı bir hesap vermiş o yüzden geçikti ve tam bir yıl sonra gidip postahaneden 600 tl aldım.[/QUOTE=
Ben malesef işlemde yaptirmadim yoksa hemen gidip ptt den çekerdim 21 ay geçtiği için şüpheye düştüm. Tesekkur ederim.
Ptt den parayı çekmeden önce aile ve sosyal politikalar a basvuruyoruz değil mi?Evet bende 600 tl almıştım ptt den kimlik le gidin alabilirsiniz