doğum raporu hakkında.....yardımmm....

ysmnarl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
58
0
26
arkadaşlar şimdi ben 27 haftalık hamileyim ve bildiğim kadarıyla 32 haftada alınıyor doğum raporu.şimdi çalışıyorum ama raporu alıp iş yerinden ayrılacağım yani tekrar çalışmaya dönmeyeceğim özel sektör olunca rapor bittiği gün benim çıkışımı verme ihtimalleri var.ben doğumdan sonraki raporu nasıl alıyorum.ilk rapor bitmeden doğum yaparsam hemen doğumdan sonraki raporu alabiliyormuyum.bilgisi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz????

doğumdan önce aldığın rapor kapatılmaz, işe başlama tarihi açık olarak verilir, kontrol tarihi vardır. doğum yaptıktan sonra da raporun devamını alırsın. bu sefer kapanmış olarak sana verirler. sen kendi isteğinle mi çalışmak istemiyorsun yoksa işveren çıkış yapar diye mi korkuyorsun?

ben kendi isteğimle çalışmak istemiyorum.çalıştım iş yeri merkeze 6 km uzaklıkta benim doğumdan sonra süt iznimi kullanmam sorun olacak gidip gelmek açısından eşimde özel sektörde çalıştığı için her zaman getirip götüremeyecek bende çocuğum rezil olmaması için işi bırakmayı düşünüyorum 8-9 ay gibi.en azından sütten kesilene kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…