doğum sancınız doğumdan kaç gün önce başladı

gebelik ne kadar oldu yazarsanız arkadaşlar ancak o zaman yorum yapabilir .
benim ablam doktorun söyeldiği doğum tarihinden 10 gün sonra olmuştu doğumu o da korkmaya başlamıştı neden hiç sancım yok diye. bol bol su içmişti çocuğun içinde bulunduğu su azalmasın diye birde son zamanlarda çok yürüyüş yaptı asansör filan kullanmıyordu doğumu çabuklaştırıyormuş doktoru öyle demişti. 10.gününde sancısı gece başladı hafiften öğlende doğumu olmuştu. ama o ana kadarda gerçekten onunda hiç sancısı yoktu :D

gebelik ne kadar oldu yazarsanız arkadaşlar ancak o zaman yorum yapabilir .
benim ablam doktorun söyeldiği doğum tarihinden 10 gün sonra olmuştu doğumu o da korkmaya başlamıştı neden hiç sancım yok diye. bol bol su içmişti çocuğun içinde bulunduğu su azalmasın diye birde son zamanlarda çok yürüyüş yaptı asansör filan kullanmıyordu doğumu çabuklaştırıyormuş doktoru öyle demişti. 10.gününde sancısı gece başladı hafiften öğlende doğumu olmuştu. ama o ana kadarda gerçekten onunda hiç sancısı yoktu :D
38 haftalıgım su an yani 38 artı 2 .... ama sat ımı tam bilmediğim için o tahmiin bi rakam yani..çaresizim...

38 haftalıgım su an yani 38 artı 2 .... ama sat ımı tam bilmediğim için o tahmiin bi rakam yani..çaresizim...

bende 38+2 deyim. ve bende satımı tam olarak bilmiyorum :)) ve hiçç sancım yok. doktor bana haftasını rahat doldurur dedi. bence benim velet 42. haftayıda bulur gibi geliyo.:52:

29 ekim de doguracaktim normalde.sata göre yani..ama benim 10 ekimde suyum geldi..ama sancim yoktu butun gun suyum gelemye devam etti..suni sanci ile 11 ekimde dogurdum.sancim 8 saat dogum 1 saat sürdü,

Back
X