sancılar gece başlasa bile ilk doğumun olduğu için sabah saatlerine kadar gelmeyebilir bebek.
aslında allah bilir nezaman geleceğini.hiiiç stres yapma.
benım sancım sabah 6 gibi geldi ben bel agrısı sandım gerı yattım sonra yatamaz oldum 7,5 gıbı hastaneye gıttım 9 15 te dogurdum
benim gece 12de suyum geldi. sancım gelmedi. sabah drum geldikten sonra suni sancı verildi. 13.10da doğurdum. bende bu söylentiyi duydum. etrafımdaki çoğu kişide böle olmuş ama tıbben açıklaması var mı bilmem???
son günlerim olduğu için tam cesaretleniyorum aklıma birşey takılıyo işte..
son günlerinde de ilişkiye mi giriyosun arkadaşım
zararlı değilmi peki bu
son günlerinde de ilişkiye mi giriyosun arkadaşım
zararlı değilmi peki bu
ilişki genelde gece olduğu için yazmışın da ondan öle dedimyok canım ilişkiyle ne alakası var akannehir son günlerim ve ben doğum konusunda cesaretleniyorum yine doğum konusunda endişelerim oluyor....
kaydirigubbakcemile3zararlı mı bilmem ama ben yaptım sancım başladı kısa yoldan doğum ettim.belki faydalı bile olabilir.
kaydirigubbakcemile3zararlı mı bilmem ama ben yaptım sancım başladı kısa yoldan doğum ettim.belki faydalı bile olabilir.
ilişki genelde gece olduğu için yazmışın da ondan öle dedim
demek istediğim farklıydı yanlış anlamışsın canım kaydirigubbakcemile2
gece 3 de suyum geldi,5:30 gibi sancılarım başladı,9:50 de doğum yaptım.Sende hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına :Saruboceq:
canım benim sabah 8:30 da falan suyum geldi o zaman başladı öğlenden sonra 3:30 dada doğurdum... yanii o hiç belli olmaz sen bunları düşünme kafana takma hayırlı doğumlar olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?