- 14 Ocak 2014
- 37
- 19
- 34
- Konu Sahibi nameoflove
Mrb arkadaşlar bugün 6_7 defa belimden ağrı girdi 3 ya da 4 dakika sürdü ve sonlara doğru süre tuttum yarım saatte bir gelmiş... Gerçek doğum sancısı başlıyor olabilir miacaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allahım...İnş gelir bebeğim sağlıkla... Teşekkür ettim canım. Bebişimiz kız hayırlısı ile...Saat tutmaya devam et sureler kisalmaya başlarsa evet doğum sancisi
Bebegini sag salim kucagina al canim
Bi de bebisin cinsiyyeti erkek mi
Lekelenme yok canım işte o yüzden tereddüt ettim ben de...Kirmizi lekelenme var mi peki?
Oyle mi ne güzel benim kizimda sancim karnimdan oglumdaysa belimden geldigi icin sordum dedim belki sende de erkektirAman Allahım...İnş gelir bebeğim sağlıkla... Teşekkür ettim canım. Bebişimiz kız hayırlısı ile...
Evet canım ilk bebek o yüzden anlayamıyorum bir türlü... Hafiften var ağrım ama bakalım...bekliyorum...Bu arada ilk bebek mi?
Sıklasmaya başlarsa yaz canim buraya merak ederim vallaEvet canım ilk bebek o yüzden anlayamıyorum bir türlü... Hafiften var ağrım ama bakalım...bekliyorum...
Tamam canım yazarım.. Ama eşim farkında olmadan inlediğimi söyledi bakalım ne olacak...Sıklasmaya başlarsa yaz canim buraya merak ederim valla
Ay keske biraz bekleseymis kuzu acaleci demekTamam canım yazarım.. Ama eşim farkında olmadan inlediğimi söyledi bakalım ne olacak...
Ben 2 ay once normal dogum yaptim kiz bebek annesiyim benim adet sancisi gibi sancim oluyodu ama sik degil bi kac hafta boleydi dogum zamanimda dakka sancim siklasti ve bacagimada vurdu sonra suyum geldi ben bi ilik dus aldim ole gittik hastaneye sende sancilarini takip et eger suyun gelirse kanamsn olursa panik yapma cunku dogum hemen olmuyo ilik dus al dogumu kolaylastroyo ole git hastaneyeMrb arkadaşlar bugün 6_7 defa belimden ağrı girdi 3 ya da 4 dakika sürdü ve sonlara doğru süre tuttum yarım saatte bir gelmiş... Gerçek doğum sancısı başlıyor olabilir miacaba?
Takip ediyorum hala 30 dakikaya 20 dakikaya bir geliyor geliyor... Peki bu bi hafta sürebilir mi bu şekilde ben gece nasıl yatarım diye düşünüyordum oysaki...Ben 2 ay once normal dogum yaptim kiz bebek annesiyim benim adet sancisi gibi sancim oluyodu ama sik degil bi kac hafta boleydi dogum zamanimda dakka sancim siklasti ve bacagimada vurdu sonra suyum geldi ben bi ilik dus aldim ole gittik hastaneye sende sancilarini takip et eger suyun gelirse kanamsn olursa panik yapma cunku dogum hemen olmuyo ilik dus al dogumu kolaylastroyo ole git hastaneye
evet canim 1 hafta sanci cekenler de varTakip ediyorum hala 30 dakikaya 20 dakikaya bir geliyor geliyor... Peki bu bi hafta sürebilir mi bu şekilde ben gece nasıl yatarım diye düşünüyordum oysaki...
canim herkeste oyle olmaya bilir ben de kizimda dus felan alip oyle gitmistim hastaneye girdim kontrol eden doktor hemen masaya alin doguruyo demisti apar topar dogum masasina almislardi beni,cok sukur dogumum cok kolay gecmisti ama cok da oyalanmamak gerek evdeBen 2 ay once normal dogum yaptim kiz bebek annesiyim benim adet sancisi gibi sancim oluyodu ama sik degil bi kac hafta boleydi dogum zamanimda dakka sancim siklasti ve bacagimada vurdu sonra suyum geldi ben bi ilik dus aldim ole gittik hastaneye sende sancilarini takip et eger suyun gelirse kanamsn olursa panik yapma cunku dogum hemen olmuyo ilik dus al dogumu kolaylastroyo ole git hastaneye
Benim bi kac hafta surmustu aksam 11.30 da suyum geldi zaten gece uykunda suyun gelsede dedigim gibi panik yapma dogum hemen gerceklesmiyoTakip ediyorum hala 30 dakikaya 20 dakikaya bir geliyor geliyor... Peki bu bi hafta sürebilir mi bu şekilde ben gece nasıl yatarım diye düşünüyordum oysaki...
Sezeryan oldu ve aldım kucağıma şükür canımN nameoflove son durum nedir canim?