Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 gün olmuş ama Doğum sancısı sürekli olmuyor ara veriyor belli aralıklarla sancı kesiliyor sancı yani. bdn 40+6 da doğum yaptım öncekiler adet sancısı gibiydi ve ara vermiyordu hiç. Doğum yaptığım sancıysa gaz sancısı gibiydi
Merhaba canım ben 40+2 de doğum yaptım şunu söyleyebilirim merak etme doğum sancısı hamileliğin son zamanlarında yaşadığın sancılardan çok farklı anlamaman imkansız bende çok evham yapmıştım ya anlamazsam diye ama öyle olmuyomuş doğum sancısı ara ara gelip gider başta 10 dk belkide daha yzun ve hafif ama zamanla daha sık ve şiddetli olmaya başlıyo allah yardımcın olsun bi avazda kurtul inşallah
Dogum yaptiniz mi? Bende ilk bebegimi bekliyorum 38+3 gunluk hamileyim duzensiz kasilmalarim var adet sancilarina benziyor ve bebegim sanki dusecekmis gibi asagi iniyor .daha var biliyorum ama sancilarim uzun suuruyor gectiginde de belki 1 belki 2 belki 3 saat sonra yine uzun bi sanci giriyor
Dogum yaptiniz mi? Bende ilk bebegimi bekliyorum 38+3 gunluk hamileyim duzensiz kasilmalarim var adet sancilarina benziyor ve bebegim sanki dusecekmis gibi asagi iniyor .daha var biliyorum ama sancilarim uzun suuruyor gectiginde de belki 1 belki 2 belki 3 saat sonra yine uzun bi sanci giriyor[ /QUOTE] mrb bende iki bucuk ay once dogum yaptim ve 38+6 gunluk dogum yaptim allah yardimcin olsun
Ben dogum yapali bir bucuk ay oluyo normal dogum yaptim kolay degil tabiki ama ne kadar zorda olsa normal dogum istiyodum bak ne oldu simdi toparlandim gecti gitti sende kendine guven ve korkma