dogum sancisi neye benziyo?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
Kizlar bugun sabahtan beri belimde ve kasiklarimda bi rahatsizlik ve cok hafif agri var dogum nasil baslar boyle olurmu bilen varsa lutfen soyleyebilrmi

Arkadaşım olabilir ilk adet sancisinin başlangıcı gibi oluyor kasık ve belde rahatsızlık ve sanci seklinde o yüzden bi doktorunu ara bence zaten 39. Haftadaymissin

adet sancisi gibi basliyor canim ve gitgide cogaliyor dinlekmekle falan gecmiyor bi rahatsizlik hissi oluyor oturuncada rahat edemiyorsun ayaktada rahat edemiyorsun batiyor gibi oluyor.. hayirli dogumlar diliyorum sana :KK66:

Ayn
adet sancisi gibi basliyor canim ve gitgide cogaliyor dinlekmekle falan gecmiyor bi rahatsizlik hissi oluyor oturuncada rahat edemiyorsun ayaktada rahat edemiyorsun batiyor gibi oluyor.. hayirli dogumlar diliyorum sana :KK66:
Aynen oyle rahat edemiyorum ama siddetli bisey degl sadece rahatsizlik hissi var cok cok hafif bi agryla beklesem cogalirmi

Ayn

Aynen oyle rahat edemiyorum ama siddetli bisey degl sadece rahatsizlik hissi var cok cok hafif bi agryla beklesem cogalirmi
cogalabilir ama hemen doguracaksin gibi bise yok canim kimileri iki uc gun o sekilde agri oluyor kimilerininde sancisi baslayinca ertesi gun dogum yapiyor sen yinede hazirlikli ol canim evin icinde dolas ama ama kendini yormadan arada uzan ayaklarinin altina yastik koyarak dogum biraz yorucu cunku dinlenmene bak :KK66: bide kahverengimsi sumuksu bi akintin olursa cok az dogum zamaninin geldigini anlarsin rahim agzi gevsemeye baslamis oluyor..

cogalabilir ama hemen doguracaksin gibi bise yok canim kimileri iki uc gun o sekilde agri oluyor kimilerininde sancisi baslayinca ertesi gun dogum yapiyor sen yinede hazirlikli ol canim evin icinde dolas ama ama kendini yormadan arada uzan ayaklarinin altina yastik koyarak dogum biraz yorucu cunku dinlenmene bak :KK66: bide kahverengimsi sumuksu bi akintin olursa cok az dogum zamaninin geldigini anlarsin rahim agzi gevsemeye baslamis oluyor..
bu 2. günüm ağrılarım yine var dediğin gbi biraz çekicem sanırım :)

doguracagin zamn gelen sancidan buraya yazmak aklina gelmez :)
nefes alamazsin sanci girdiginde
adet sancisina , kasiklarinda kramp a benziyor dogum sancisi
Allah kolaylik versin ..

seninki bence dogum yaklasiyor agrisi ama dogum agrisi deyil dogum sancisi 3 dk bir gelir dayanilmasi imkansiz ve hivc bir sekilde gecmeyen bir agri seni korkutmak istemiyorum ama senin tarifteki deyil yani.insan yasamadan anlamiyor.bende senin gibi bu agrilari dogum agrisi saniyordum yasayinca farki anladim.allah yardimcin olsun bir nefeste al bebegini kucagina insallah.ben onu iki kere yasadim ama sonuc super oluyor o agriya degiyor annelikte boyle birsey iste.

X