doğum sancısı seçerken doğuma girerken ne giydiriliyo

zugasiberepe

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
104
0
296
Ankara
doğum eylülde bende merak konusu oldu bi tanıdığım kendi eteğiyle sancısını çektiği doğumuda eteği kaldırıp yaptığını söyledi o kırıkkalede doğum yaptı burdaki hastanelerde durum nasıl o ameliyat önlüğü dedikleri her tarafının ortada olduğu saçma önlüğümü giydiriyolar bilgi verirseniz çok sevinirim

önlük giydiriyorlar cnm sancıların sıklaşıp seni odaya aldıklarında.bende bu konuya çok takılıyordum ama inan gözün bunu hiç görmüyo o anda :)

ama sancı çekene kadar kıyafetle durabiliyomusun doğum sırasında zaten her yerin açılıyo onu artık kabullendimde sancıyı çekerken gezmek iyi geliyomuş o sırada noluyo

Hastaneye göre değişir belki ama genelde,
sancılar çoğaldığında, doğumhaneye indirmeden önce arkası boydan boya çıtçıtlı uzun elbise giydiriyorlar.

hayırlı doğumlar...:49:

ama sancı çekene kadar kıyafetle durabiliyomusun doğum sırasında zaten her yerin açılıyo onu artık kabullendimde sancıyı çekerken gezmek iyi geliyomuş o sırada noluyo

cnm benim giydigim önden kapamalıydı bi yerim gözükmüyordu.evet sancı çekerken gezmek iyi olabilir ama bnm sancılarım tam can yakıcı olmaya başladıktan sonra artık yataktan kalkmak yasak dediler koluma birde serum bagladılar kaldım yatakta :) diyorum ya tatlım gerçekten çok rahat ol o an gözün hiçbişey görmüyor

benimki çok komikti :1: hiç öyle hayal etmemiştim.

gece 1de hastanedeydik, evden gaz sancısı mıdır acep diye acile diyerek çıktık. Üstümde eşofman takımım, günlük giydiğim ve severek bayağı bi eskittiğim tişörtüm kendimi doğum hanede sancı çekerken bulmuştum :9: Ebeler hemşireler hiçbiri de üzerimi değiştirmemi teklif etmedi; sordum sordum, olsun olsun öyle durabilirisniz rahatsız olmayın dediler; bir de, ki bu hastane bayağı da iyi bi yer(di). Ben sanıyorum ki, üzerimi değiştiricez, gecelik/önlük vs. doğum havasına gircem :44:

kimse inanmaz, çatala öyle eşofmanla çıktım, hahaa... ebeler eşofmanımı çıkardı, öylece ordayım! :53: tabi bütün bunları doğum bitip de o anla eğlenecek duruma gelince hatırlıyorum. O anda üstünüzde ne var pek de umrunuzda olmuyor :1: Oysa ki koca bavulun içinde canım gecelikler pijamalar... Tabi doğumdan sonra, odamıza çekilince derlenip toparlandım ama doğumhane bir alemdi :)

ha bir de, doğumdan hemen sonra doğumhanede çekilen fotoğraflarda o tişörtüm!!! nerden kesip kırpsam bu fotoları diye bayağı bi uğraşmıştım :)))

Son düzenleme:
benimki çok komikti :1: hiç öyle hayal etmemiştim.

gece 1de hastanedeydik, evden gaz sancısı mıdır acep diye acile diyerek çıktık. Üstümde eşofman takımım, günlük giydiğim ve severek bayağı bi eskittiğim tişörtüm kendimi doğum hanede sancı çekerken bulmuştum :9: Ebeler hemşireler hiçbiri de üzerimi değiştirmemi teklif etmedi; sordum sordum, olsun olsun öyle durabilirisniz rahatsız olmayın dediler; bir de, ki bu hastane bayağı da iyi bi yer(di). Ben sanıyorum ki, üzerimi değiştiricez, gecelik/önlük vs. doğum havasına gircem :44:

kimse inanmaz, çatala öyle eşofmanla çıktım, hahaa... ebeler eşofmanımı çıkardı, öylece ordayım! :53: tabi bütün bunları doğum bitip de o anla eğlenecek duruma gelince hatırlıyorum. O anda üstünüzde ne var pek de umrunuzda olmuyor :1: Oysa ki koca bavulun içinde canım gecelikler pijamalar... Tabi doğumdan sonra, odamıza çekilince derlenip toparlandım ama doğumhane bir alemdi :)

ha bir de, doğumdan hemen sonra doğumhanede çekilen fotoğraflarda o tişörtüm!!! nerden kesip kırpsam bu fotoları diye bayağı bi uğraşmıştım :)))

ya çırılçıplak gezmekten iyiymiş seninki bence :D

Back
X