- 16 Ekim 2016
- 3.027
- 2.400
- 133
İnşallah canım. Progestan devam dedi bugün gittim. Bakalım..ona takılma canım. kimisi bütün hamileliği boyunca yaşıyor o lekelenmeyi. allah ın izniyle tutunacak bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Progestan devam dedi bugün gittim. Bakalım..ona takılma canım. kimisi bütün hamileliği boyunca yaşıyor o lekelenmeyi. allah ın izniyle tutunacak bebiş
bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu ve 2 hafta önce zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi sizin bu yorumunuza denk geldim o kadar ben kiMuhakkak vardır bir hayır ama su an o hayrı göremeyecek kadar dolu içim. Her anlamda zor bir dönemden geçiyorum hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor bari bir bebeğim olsun ilgimi sevgimi ına vereyim birbirimize iyi gelelim istedim ama nasip etmedi Rabbim. Ne diyeyim bilmiyorum ama bu durum maalesef manevi yönümü zayıflatıyor gibi hissediyorumneden diye soruyorum…
Merhaba. Öncelikle gerçekten çok üzüldümbebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu ve 2 hafta önce zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi sizin bu yorumunuza denk geldim o kadar ben kihayat çok zor geçerken bir umut ışığı, bir mucize gibi gelmişti ama hoop bitti
ama sanırım siz yeniden gebesiniz bu durum bana da az da olsa umut oldu, siz kaybınızdan ne kadar sonra gebe kalabildiniz acaba? bu arada biz yaşadığım gebelik öncesi korunmuyorduk ama olmuyordu tamamen sürprizdi, sizin kaybınız ister istemez olmuş muydu?
sizin adınıza inanılmaz mutlu oldum, çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığınız için Allah razı olsun. Siz gebesiniz şimdi dualarınız kabul olur inşallah benim için dilediğiniz hepsine çok içten Amin dedim... Tevekkül sahibi bir insanım, gönlümü bozmamaya çalışıyorum ama insan ister istemez güceniyor siz de geçmişsiniz aynı yoldan beni anlarsınız bu konuda, şimdilik bunun içinde bir hayır aramakta çok zorlansam da umarım bir gün olması gereken en uygun zamanda mükafatını alır yeniden şükür ederimMerhaba. Öncelikle gerçekten çok üzüldüm. Rabbim sabır versin, içinize ferahlık versin. Benim de gerçektem psikolojik anlamda çok zorlandığım bir dönemdi. Çok şükür şu an gebeyim, inşallah sağlıkla kucağıma alırım ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip olur.
Ben kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım. Bu süreç beni oldukça yıprattı. Çünkü kaybettiğim gebeliğimde istemeye başladığımız ay hemen olmuştu ve ben yine o güvenle hemen olur sandım. Kendi kendime yaşım genç, sağlığım kilom boyum her şeyim gayet iyi, olmaması için hiçbir sebep yok, hemen olur diye düşünüyordum ama işte düşündüğüm gibi olmadı. O özgüven de aydan aya yıkıldı negatifleri gördükçe. Çok üzüldüm, çok düşündüm, çok ağladım ve çok yıprattım kendimi. Kendimce bir şeyler denedim gebeliğin kolayca oluşması için ama yaramadı. Ben ne zaman ki stres yapmayı, kafama deli gibi takmayı bıraktım işte o ay bebeğimin varlığını öğrendim. Gebe kalmak için yapmadım hiçbir şeyi o ay. Sağlıklı bir kadın olmak için takviyeler alıyordum ama gebelik fikrine olan takıntımı bir kenara bırakarak yaptım bunu. Beslenmeme ve rutinlerime dikkat ettim sadece. İşte o kafa rahatlığını yaşadığım ve kendimi kaderimin akışına teslim ettiğim an Allah bana bu mutluluğu nasip etti çok şükür. Demem o ki, her şeyin başı stres. stresinizi kontrol etmeye çalışın. Ben gebe kalamadığım o 6 ay boyunca hep saplantılı bir şekilde kaybettiğim bebeğimi düşündüm. Aklımdan çıkaramadım ama şimdi karnımdaki bebeğimin hareketlerini hissediyorum ve o kadar şükrediyorum ki. Yaşanması gerekenler bir şekilde yaşanıyor. Bir şeylerin kazanılması için bir şeyleri kaybetmek gerekiyor. Ve inanır mısınız, hiç geçmeyecek sandığınız acıların yerini bazen çok büyük mutluluklar alıyor. Rabbim size bolca sabır ve tevekkül versin inşallah. Acınızı hafifletsin, en kısa zamanda bu acı günlerinize şifa gibi gelecek bebiş haberini alırsınız inşallahİçinizi ferah tutun. Her 10 kadından 3’ünün maalesef ki yaşadığı bir durum bu.
oh oh maşallahKızlar betam 53.6 çıkmış. Battan bir gün önceinşallah bu sefer sağlıklıdır
![]()
Haklısın çok takılmıyorum zaten. Benim ikizlerde bile bat günü 228 di. Fazla yükselmiyor betamoh oh maşallah
erken farkettin ondan düşük sakın takılma :)
inşallah sağlıkla ilerler
havuç ye havuç
Hayırlı olsun öncelikle. Bebek büyüdükçe kendini ortalar diye düşünüyorum. Benim ikizler arka arkaya keseleri vardı. Sonra biri altta bir sağ üstte kaldı. Bir şekilde düzene giriyor. Sizin de öyle olur Allah ın izniyleSelamün aleyküm arkadaşlar ya benimde ufak bir sorum olucaktı.. Aşılama tedavisi gördüm tutmayınca tedaviyi bırakma kararı aldım eylüle kadar hayatıma bakıcaktım eylulde de aşılama yada dırek tüp bebek yaparım dedim süreci askıya aldım. Derken minik bi süpriz oldu. Şuan 5. haftam dün keseyi gördük fakat bir sıkıntı var hoca cok olumsuz konuşmadı fakat bana dert oldu. Kese şekli çok güzel haftamla uyumlu fakat çok sağa yanaşmış dedi. Benim zaten sol tüpüm tıkalı. Sağ tüpte döllenme gerçekleşmiş ve oraya çökmüş minik azıcık ortaya yerleşmesi lazım yoksa bu görüntü bize sıkıntı cıkarır dedi. Dünden beri sol kasığımda aşırı iğne batmaları vardı bugun baya hafifledi. Hiç kanamam da yok. Kese bu sekilde ortaya gelir mi zamanla yaşayan tecrübe eden var mı?
Yaaaa çok ama çok mutlu oldummKızlar betam 53.6 çıkmış. Battan bir gün önceinşallah bu sefer sağlıklıdır
![]()
Allah razı olsun inşAllah çok çok teşekkürler.Hayırlı olsun öncelikle. Bebek büyüdükçe kendini ortalar diye düşünüyorum. Benim ikizler arka arkaya keseleri vardı. Sonra biri altta bir sağ üstte kaldı. Bir şekilde düzene giriyor. Sizin de öyle olur Allah ın izniyle
Amiin. Allah razı olsunYaaaa çok ama çok mutlu oldummbence çok güzel değer bat öncesi için
inşallah sağlıkla gelsin
![]()
Çok içten dilemiştim aynı anneler grubunda olalım diyeAmiin. Allah razı olsun![]()
YaşÇok içten dilemiştim aynı anneler grubunda olalım diyeyaaa duygulandim zaten sulugoz oldum ağlamak üzereyim
![]()
Aminn senden de canımYaşaynı şeyi yazdım sen şubat annelerinden bana yazınca
Allah razı olsun canım benim
![]()
Çook sevindim gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlerKızlar betam 53.6 çıkmış. Battan bir gün önceinşallah bu sefer sağlıklıdır
![]()
Allah razı olsun güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi verirsiniz. Allah’a emanet olunsizin adınıza inanılmaz mutlu oldum, çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığınız için Allah razı olsun. Siz gebesiniz şimdi dualarınız kabul olur inşallah benim için dilediğiniz hepsine çok içten Amin dedim... Tevekkül sahibi bir insanım, gönlümü bozmamaya çalışıyorum ama insan ister istemez güceniyor siz de geçmişsiniz aynı yoldan beni anlarsınız bu konuda, şimdilik bunun içinde bir hayır aramakta çok zorlansam da umarım bir gün olması gereken en uygun zamanda mükafatını alır yeniden şükür ederimumarım güzel günler de yeniden yazışırım sizinle.. Allah sizin de bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla bin hayırla kucağınıza almayı, kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin Annesi ... sevgiler
Çok teşekkür ederim canım. Sağlıkla kavusalım bebelerimizeÇook sevindim gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler![]()
İyiyim çok şükür