• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sancısı

efruzee

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
18
Kızlar, 40+1 günlük hamileyim, 2 gündür bağırsak krampları yaşıyorum ishal oluyormuşum gibi hissediyorum sürekli tuvalete çıkıyorum bir yandan mide bulantısı da çekiyorum ama kusturmuyor sadece miden bulanıyor. Bu yaşadığım kramplar karnımın üst kısmında oluyor acaba bağırsak ağrısı zannettiğim şey doğum sancısı olabilir mi var mı böyle şeyler yaşamış olan

Su çok içemiyorum ondan dolayı öyle sürekli idrar isteği gelmiyor rutinin bir tık üstünde idrara çıkma durumum
Ben doğum yapacağım gün sürekli lavabodaydim ve birde ıkınma isteği geliyordu

Bu hislerden yaklaşık kaç saat sonra doğumunuz gerçekleşti peki?
Ben geceden diğer günün öğlen sonuna kadar sancı çektim bu hislerde vardı ishal de vardı normal bekledik 2 cm açıklıkla olmadı bebeğimin hareketi yavaşladı sürekli Altan parmak atınca ebeler sancım da durmadi maalesef hem ebelerin yüzünden ben stres oldum hem bebeğim 34 haftalık doğdu

Bu haftada iki günde bir gitmiyor musun kontrole, doğumun vakti değişir, asıl doğum başladığında ilki 12saat sürdü ikinci yarım saatten kısa sürdü benim, öncesi gelen belirtiler sürecin yaklaştığını ifade eder, çok birşeye bağlama, o doğum sancısı gelince gözün görmez birşeyi net anlaşılıyor, sağlıcakla gelsin inşallah ❣️

Bu haftada iki günde bir gitmiyor musun kontrole, doğumun vakti değişir, asıl doğum başladığında ilki 12saat sürdü ikinci yarım saatten kısa sürdü benim, öncesi gelen belirtiler sürecin yaklaştığını ifade eder, çok birşeye bağlama, o doğum sancısı gelince gözün görmez birşeyi net anlaşılıyor, sağlıcakla gelsin inşallah ❣️
Bu akşam kontrolüm var gideceğim 🌸 inşallah hayırlı haberler alırım. En son 3 gün önce gitmiştim. Karnımda hareketlerini hissettiğim için acele etmiyim dedim ama tabi stres oluyor insan her dakika

Ben geceden diğer günün öğlen sonuna kadar sancı çektim bu hislerde vardı ishal de vardı normal bekledik 2 cm açıklıkla olmadı bebeğimin hareketi yavaşladı sürekli Altan parmak atınca ebeler sancım da durmadi maalesef hem ebelerin yüzünden ben stres oldum hem bebeğim 34 haftalık doğdu
Sizin süreciniz erken başlamış ama çok şükür sağlıcakla kucağınıza almışsınız 🌸

Sizin süreciniz erken başlamış ama çok şükür sağlıcakla kucağınıza almışsınız 🌸
Evet çok şükür aldım ama 23 günde küvezde kaldı zordu benim için rabbim kimseye yaşatmasın sizde çabucak alın bir avazda kurtulun inşallah 🤲

Back
X