Doğuma Hazırlık Dogum.sancisimi basliyoo

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar merhaba daha oncede yazmistim geceleri kasiklarimda sanci oluuo die ama simdi geceden beridir var cok siddetli deil sancilar ama hala devam.ediyo ve bide belime cok hafif sanci giriyo sonra gidiyo bole olunca dogum ne zaman baslar acaba

bence bir doktoruna soyle, allah korusun erken dogum falan olur canim. Kisiden kisiye degisiyor cunku dogum sancisi ve suresi. Ben epidural dogum yaptim cunku oncesinde 4 gun boyunca evde agri cekmistim, yavas yavas basliyor ayrica genelde geceleri nedense basliyordu.

Allah herkeze kolay saglikli dogum nasip etsin

Benimde geceleri oluyoduu da bugun hala var ama şiddetli bi sanci deill

Sanci cektiginiz dakikaları not alın bir yere düzenli aralıklarla sancilaniyorsaniz doğum sancısı olabilir.

Geceden buyana sancim vardi ama simdi hafifledii o kadar cok kalmadi galiba yalanci sanci oluyoo

Merhaba dogum yaptınız mi acaba benim de sizin gibi iki gundur gece sancilarim oluyor

Hayir cnm yapmadim hala sancilarim dewam ediyo bizimki biraz iri bi bebkmis dun kontrle gttim boyle gderse nrml dgm braz zor gorunuyo

Hayir cnm yapmadim hala sancilarim dewam ediyo bizimki biraz iri bi bebkmis dun kontrle gttim boyle gderse nrml dgm braz zor gorunuyo
Anladim canim benimki gecem hafta 3268 gramdı doktor 4 kiloyu bulursa mudahale edebilirim dedi ben de korkuyorum normal gelmeyecek diye. Sancilarim da artti. Geliyor ama sıklasmadan geri gidiyor.

Aynen cnm benimde oylee sancim fazla uzun surmuyoo eskisine gore daha fazla oluuo ama kisa suruyoo

kızlar bende de son 2-3 gundur kasık ağrısı başladı yan dönerken acıma bebek dönmus dedi doktor bunlar doğum sancısı mı ilk hamilelğim tam da anlamıyorum ne olduğunu

Sureklimi oluyo yoksa arada birmi oluyo adet sancisi gibiyse yalanci dogum sancilari basliyomuss bndede oyle oluyo cunku bazen karnimin altinada sanci giriyo kac haftalik hamilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…