canım bende senin durumundaydım.hamileliğin son haftasına kadar bekledik.artık son kontrollere bavulumla gidiyordum zaten her ihtimale karşı.tekrar alttan muayene yaptı ama yarım milim bile açılma yoktu,o güne kadar sancım zaten hiç gelmemişti.eğer açılma olsaydı suni sancı verecekti doktorum ama açılma olmadı.kızımın hareketleri çok yavaştı ve ntsye bağladı,tekrar ultrasonda baktı.günü gelmesine rağmen hala doğum kanalında değildi. daha fazla bekleyemeyeceğimizi ve sezeryan olmam gerektiğine karar verdi.kızımın hareketlerini neredeyse hiç hissetmemeye başlamıştım zaten.epidural sezeryan oldum.
doktoruma gerçekten çok güveniyordum,başından beri normal doğum için yönlendirmişti ama son anda yaşanan gelişmeler buna izin vermedi.önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı canım.eğer gününe daha varsa biraz daha bekle istersen.ama en doğru kararı yine doktorunla birlikte alırsınız tabi.ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim canım.
allah kolaylıklar versin,hayırlısı ile ve sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.öpüyorum seni