Merhabalar
Forumda hastane ararken bazı üyelerin doğum sigortasından bahsettiğini gördüm. Mesajlara göre normal hastane ücretlerinden daha uygun gibi görünüyor. Son zamanlarda bu hizmetlerden yararlanan var mı aranızda? Bir site buldum link verebilir miyim bilmiyorum. Pahalı görünen hastaneler var anlaşmalı oldukları. Ben bir araştıracağım. Burada güncel fiyat ve imkanlarla ilgili birbirimize yardımcı olabiliriz.
Ben de inşallah mayıs-haziran gibi hamilelik planlıyorum. Ankara'dayım ve Memorial'a gitmeyi düşünüyorum. Hangi sigortayı önerirsiniz? Bir de bu sigortalar sadece doğumu mu karşılıyor acaba yoksa muayeneler,testler dahil mi?
merhaba bayanlar,
bende özel sigorta yaptırmayı düşünüyorum ama pek bilgim yok ,1 sene öncesinden yaptırmak zorunda mıyız?
kızlar bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim ..
Ben bir siteye rastladım google'da arayınca ilk çıkanlardan. hamilelik sırasında da yapılabiliyor sanırım. Aramadım henüz. Belki onlar sadece aracıdır, yönlendirme yapıyordur. bu ücrete muayene ve testler de dahil mi?
merhaba bayanlar,
bende özel sigorta yaptırmayı düşünüyorum ama pek bilgim yok ,1 sene öncesinden yaptırmak zorunda mıyız?
kızlar bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim ..
Ben de inşallah mayıs-haziran gibi hamilelik planlıyorum. Ankara'dayım ve Memorial'a gitmeyi düşünüyorum. Hangi sigortayı önerirsiniz? Bir de bu sigortalar sadece doğumu mu karşılıyor acaba yoksa muayeneler,testler dahil mi?
Ben bir siteye rastladım google'da arayınca ilk çıkanlardan. hamilelik sırasında da yapılabiliyor sanırım. Aramadım henüz. Belki onlar sadece aracıdır, yönlendirme yapıyordur. bu ücrete muayene ve testler de dahil mi?
Bende internetteki siteye mesaj göndermiştim. O şekilde geri dönüp ilgilendiler bayağı. Benim yaptığım sigorta sadece doğumu karşılıyor. Fakat bu sigortayı yaptırdığım için muayene ücretleri yüzde 50 indirimli oluyor.
Beni de aradılar oradan. Sanırım numaramı Medicana'dan aldılar çünkü siteye bilgi bırakmamıştım. Daha önce bilgi için Medicana'yı aramıştım ama aramışlar görmedim. Herneyse... Hamilelik ilerlediğinde fiyatta düşme oluyor mu acaba? Ben şu anda yaklaşık 8 haftalığım görüştüğümde 6'ydı.
Bende internetteki siteye mesaj göndermiştim. O şekilde geri dönüp ilgilendiler bayağı. Benim yaptığım sigorta sadece doğumu karşılıyor. Fakat bu sigortayı yaptırdığım için muayene ücretleri yüzde 50 indirimli oluyor.