Dogum sonrasi Adet düzensizliği

sensizolmaz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
66
31
88
31
Doğum yapa li tam 4 ay oldu 40. Çıktıktan sonra 7 gün kanamam oldu herkes adet kanaması dedi sonra aradan 15 gün geçti tekrar kanamam oldu 7 gün böyle devam ediyo 5 günde bir 10 günde bir 7 gün boyunca kanamam oluyor böyle olan var mi doktora gitmeye korkuyorum havalarda soğuk çocukla çıkamıyorum bugünlerde kanamam da çok ve sancilarim var

Doğum yapa li tam 4 ay oldu 40. Çıktıktan sonra 7 gün kanamam oldu herkes adet kanaması dedi sonra aradan 15 gün geçti tekrar kanamam oldu 7 gün böyle devam ediyo 5 günde bir 10 günde bir 7 gün boyunca kanamam oluyor böyle olan var mi doktora gitmeye korkuyorum havalarda soğuk çocukla çıkamıyorum bugünlerde kanamam da çok ve sancilarim var
Benimde 45 gün oldu doğum yapalı ama dediğin gibi kanamam bu geçti dedim tekrar başladı halada arada bir oluyor sonra geçiyor sonra geri geliyor bende anlamadım ne olduğunu geçmiyor bı turlu sağlık ocagindaki hemşire adet kanaman olmuş geçer demişti ama hala geçmiyor bende korkmaya başladım Dr gitmeyi planlıyorum

Bende gidecem doktora ama korkuyorum havalarda soğuk çocukla cikamiyorum napacaksam sağlık odağında ki hemşire yara olabilir içinde ihmal etme dedi

İlk 6 ay boyle duzensizliklet bende de oldu. 1senenin sonunda tamamen duzene girebilmisti.

Back
X