Dogum sonrasi adet

Night Night

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
530
733
103
Merhaba arkadaşlar. Bu sorum özellikle anneler için .6 buçuk aylık bebeğim var. Doğum sonrası düzenli olan adet bi anda düzensizlesir mi? 2 defa regl oldum beklenen tarihte bu ay baya bi ağrım oldu birkaç gün çektim hatta ama olmadım 11 gün gecikti. Bebeğim emziriyorum. Acaba emzirme doneminden m kaynaklı bilemedim.

Benim de 2 haftaya kadar gelmediği olurdu, emzirme döneminde normal fakat nasıl korunuyorsunuz?

Normalde 28 günde 1 olurdum ben. Doğumdan sonra 35-40 günü bulduğu olmuştu. Tabi ben emzirmeme rağmen 2 ay sonra adet başlangıcım olmuştu

6,5 ay geçmiş doğumun üzerinden az çok düzene girmesi gerek sanki , korunmuyorsunuz üstelik , bebek düşünüyorsunuz herhalde .

Merhaba arkadaşlar. Bu sorum özellikle anneler için .6 buçuk aylık bebeğim var. Doğum sonrası düzenli olan adet bi anda düzensizlesir mi? 2 defa regl oldum beklenen tarihte bu ay baya bi ağrım oldu birkaç gün çektim hatta ama olmadım 11 gün gecikti. Bebeğim emziriyorum. Acaba emzirme doneminden m kaynaklı bilemedim.
Test yapın bende emziriyorum diye takmamıştım duzensiz di üstelik... sonuş 5 aylık hamileyim😅🙈

Sizin ne kadar gecikmişti ve gecikme ile birlikte kasik ağrıları var mıydı?
Benimki biraz karışık 3 ay olsam 1 ay olmuyordum. Daha sonra mantar için doktora gittim o ara yine iki aydır olmuyorum dedim doktora 🙈 ama hiç gebelik düşünmedim yani. Düzensiz oluyorum diye öyle düşünüyorum hep. Doktor da baktı mantar ilacı verdi. Keseyi görmemiş demekki Meğerse hamileymişim. 2-3 hafta sonra mantar tekrarlayınca başka doktora gittim hamilesin dedi. Ben şoook

Benimki biraz karışık 3 ay olsam 1 ay olmuyordum. Daha sonra mantar için doktora gittim o ara yine iki aydır olmuyorum dedim doktora 🙈 ama hiç gebelik düşünmedim yani. Düzensiz oluyorum diye öyle düşünüyorum hep. Doktor da baktı mantar ilacı verdi. Keseyi görmemiş demekki Meğerse hamileymişim. 2-3 hafta sonra mantar tekrarlayınca başka doktora gittim hamilesin dedi. Ben şoook
Hayırlı olsun 😊benim de adetlerim hep düzenlidir. Dogumdan 2 ay sonra 2 defa oldum işte bu ay olamadım. Birkaç gündür mide yanması ve eksimesi başladı kahve filan içtikten sonra özellikle. Test yapasım da yok 5 gün daha geçsin öyle yapayım diyorum

Sütünüzde koruyor olabilir o yüzden adetimiz gecikiyor olabilir.

Hayırlı olsun 😊benim de adetlerim hep düzenlidir. Dogumdan 2 ay sonra 2 defa oldum işte bu ay olamadım. Birkaç gündür mide yanması ve eksimesi başladı kahve filan içtikten sonra özellikle. Test yapasım da yok 5 gün daha geçsin öyle yapayım diyorum
Daha aslında cok da düzen sayılmaz bence iki ay düzenli olmuşsun tam olarak düzen oturmuş sayılmaz bence iki kereyle 🤔 ama ben olsam hemen test yaparım😅burda ben merak ettim valla haber verinnn🙈🙈

Merhaba
Benimde 9 aylık bebeğim var. Allah bağışlasın yavrularımızı. Ben doğumdan sonra 4. Ayda adet görmeye başladım. Iki ay duzenli oldu 3. Ay 20 gunden fazla gecikti. Kasık ve karın ağrım da vardı. Emziren kadınlarda bu tür düzensizlikler olabiliyormuş.

Dogumdan 15 gun sonra regl olmstm sonra hep gununde devam etmisti ama 2 yil duzensiz ola arklarim var

Back
X