- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Henüz anneliğin tadını tatmadım Rabbim nasip etsin.Kendi tecrübemi aktaramayacağım bu konuda ama; bir kadının hayatı boyunca adet gününün sayısında değişiklikler olabilir. Anladığım kadarıyla doğumdan sonraki döneminizde adetiniz değişti ve her ay bu şekilde oluyorsunuz. Artık sizin yerleşik adetiniz 4 gün yani. İçinize kurt düşüyorsa, kesinlikle muayene olun zaten bir kadın olarak rutin kontrollerimizi yaptırmamız gerekli
Doğumdan sonra bu şekilde düzenli olduğu için hiç düşünmemiştim geçen annem gereksiz bi sürü şey le kafama taktı bilmiyorum napıcm
Moralini bozma hemen ortada sıkıntılı bir durum yok ama kimsenin vücut tepkisi bir olmaz bence burdaki yorumlardan ziyade bir muayene olmanız sizi rahatlatacaktır.
Bende de doğumdan sonra adet miktarında azalma oldu. 35 aylık benim çocuğum. Doktora göründüm ve azalmanın nedeninin hala az da olsa emzirmem olduğunu söyledi.
Benim de 15 aylık bir kızım var doğumdan sonra 10.ayda regl oldum ve çok azaldı normalde 6 gün süren adet 5 gün o da günlük pedle idare edilecek kadar azdı.Bu aralar emzirmem azaldı adetimin 8. günü bugün aralarında bir bağ olailir sanırım.
kızlar doğumdan sonra o kadar ay sürüyomu yaa tekrar adet olmak, 7 ay 10 ay falan demişsiniz nerdeyse 1 sene, bilmiyodum bunu, doğumdan sonraki ay falan başlar diye düşünüyodum amatör olarak :)
Test felan yaptımı canım smear felan istedimi
Evet kan testinde emzirdiğim için prolaktin hormonu az birşey yüksek çıkmıştı. Smear de vermiştim. Sen de hala emziriyor musun. Emzirmen nedeniyle süresi kısalmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?