Mrb arkadaşlar ya ben 6 ay önce doğum yaptım 6 aydır sürekli bir hafta temiz bir hafta lekeleyen bir hafta temiz bir hafta lekeli yim her ay adetimi görüyorum ama adetten 5 gün sonra bilemediniz 1 hafta sonra tekrar lekelenmem oluyor ve 5-6 gün sürüyor doktora gittim muayene falan etti bir şey göremediği her şey temiz dedi ilaç verdi düzelmezse gel biyopsi alacağız dedi ilaç verdi kullandım bir düzelme olmayınca bugün tekrar gittim gel yarın parça alalım dedi daha önce parça veriniz oldu mu etrafından bazıları biyopsi kesisinin zamanla kötü bir hastalığa yol açabileceğini enfeksiyon olabileceğini söylüyor bunu doğruluk payı var mı ne olur cevap verirseniz çok sevinirim
Parça alınan bölge enfeksiyon kapar mı veya Allah korusun zamanla kansere falan dönüşür mok korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum verenler oldu mu bi sıkıntısını gördünüz mü cvp verirseniz çok çok sevinirim
Parça aldırdım dün Kızlar üstüne bide geçen sene dondurduğum yaram tekrar açılmış ondan smear alındı bide sonuçlardan o kadar korkuyorum ki 3 çocuğum var kafayı yemek üzereyim birde sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış nasıl geçer bu bi ay yaramın doğumdan sonra açıldığını düşünüyorum ne olur dua edin lütfen