Doğum sonrası bitmeyen kanama

Avzemmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
216
112
53
30
Mrb arkadaşlar ya ben 6 ay önce doğum yaptım 6 aydır sürekli bir hafta temiz bir hafta lekeleyen bir hafta temiz bir hafta lekeli yim her ay adetimi görüyorum ama adetten 5 gün sonra bilemediniz 1 hafta sonra tekrar lekelenmem oluyor ve 5-6 gün sürüyor doktora gittim muayene falan etti bir şey göremediği her şey temiz dedi ilaç verdi düzelmezse gel biyopsi alacağız dedi ilaç verdi kullandım bir düzelme olmayınca bugün tekrar gittim gel yarın parça alalım dedi daha önce parça veriniz oldu mu etrafından bazıları biyopsi kesisinin zamanla kötü bir hastalığa yol açabileceğini enfeksiyon olabileceğini söylüyor bunu doğruluk payı var mı ne olur cevap verirseniz çok sevinirim

Parça alınan bölge enfeksiyon kapar mı veya Allah korusun zamanla kansere falan dönüşür mok korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum verenler oldu mu bi sıkıntısını gördünüz mü cvp verirseniz çok çok sevinirim

Öyle olsa niye alınsın ki o kadar çok incelemeyin sonuçta mecbursunuz neyle alakalı olduguna bakiliyo

Ya evet öylede ne bileyim o kadar çok söylenti var ki ne yapacağımı bilmiyorum
Aldanmayın her şey nasip sonuçta psikolojiyi bozmaktan başka bişey yapmıyor bebeğinize odaklanın onun size çok ihtiyacı var

Ya evet öylede ne bileyim o kadar çok söylenti var ki ne yapacağımı bilmiyorum
Siz doktorunuz dinleyin. Eğer bir şey varsa da erkenden öğrenmiş olursunuz. Korkup geciktirmeyin tedavinizi. Geçmiş olsun

Siz doktorunuz dinleyin. Eğer bir şey varsa da erkenden öğrenmiş olursunuz. Korkup geciktirmeyin tedavinizi. Geçmiş olsun
Allah razı olsun ya benim tek merak ettiğim tek şey biyopsi alınan yer sonradan kötü bir hastalığa sebeb olur mu onu bi bilsem emin olsam

Allah razı olsun ya benim tek merak ettiğim tek şey biyopsi alınan yer sonradan kötü bir hastalığa sebeb olur mu onu bi bilsem emin olsam
Olmaz inşallah. Sonuçta bir şey var mı diye parça alınıyor. Doktor olmayanların ve bilimsel açıklaması olmayan hiç bir şeye inanmayın

Parça aldırdım dün Kızlar üstüne bide geçen sene dondurduğum yaram tekrar açılmış ondan smear alındı bide sonuçlardan o kadar korkuyorum ki 3 çocuğum var kafayı yemek üzereyim birde sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış nasıl geçer bu bi ay yaramın doğumdan sonra açıldığını düşünüyorum ne olur dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…