DOĞUM SONRASI ÇALIŞMA

Bi bilgim yok ama neden alamasın ki rapor parasını?
En doğru bilgiyi kurumu verir herhalde ama problem çıkarmış gibi gelmedi bana.

Yalnız tabi kararını vermiş ama tamam psikolojik olarak başlaması daha uygun olabilir de vücut dinlendi mi?
hamileliği süresince de çok rahattı. yani hamile gibi değildi. ama bebeğin vefatı piskolojik olarak çökertmiş olabilir. bende dinlenmesinden yanayım. kendisi çalışmak istiyor ev üstüme geliyor kafamda kuruyorum çalışırsam kafam dağılır diyor

işte sıkıntı o. doğum yatığı hastane bunu doktorun nasıl farketmemiş diye sormuş. kesinlikle belli olan bir durummuş. zaten doktora da dava açılacak.

Ah ahh :( Yazık kadıncağız aylarca bebeğini kucağına sağlıkla almayı bekledi, reva mı bu ya? İnşallah doktor da hastane de büyük ceza alır. Yine de hak yerini bulur mu bilmem...

Ah ahh :KK43: Yazık kadıncağız aylarca bebeğini kucağına sağlıkla almayı bekledi, reva mı bu ya? İnşallah doktor da hastane de büyük ceza alır. Yine de hak yerini bulur mu bilmem...
Amin inşallah. o hamilelik haberini öyle bir anda aldı ki inanamadı. çünkü doktor hamile kalmasının çok zor olduğunu bunun için zayıflaması gerektiğini söylemişti. mucize gibiydi onun için

Amin inşallah. o hamilelik haberini öyle bir anda aldı ki inanamadı. çünkü doktor hamile kalmasının çok zor olduğunu bunun için zayıflaması gerektiğini söylemişti. mucize gibiydi onun için

Çok üzüldüm... Ne büyük bir sınav. İnşallah bugünleri kolaylıkla atlatır, bir daha hamile kalır... Birden bire bulutların üzerine çıkartıp sonra yere çakılmasına sebep olmuş rezil doktor :(

hamileliği süresince de çok rahattı. yani hamile gibi değildi. ama bebeğin vefatı piskolojik olarak çökertmiş olabilir. bende dinlenmesinden yanayım. kendisi çalışmak istiyor ev üstüme geliyor kafamda kuruyorum çalışırsam kafam dağılır diyor
bende kaybettim evladimi arkadaşinizin psikolojisini çok iyi anliyorum. çünkü biraz dinlenmeye ihtiyaci var. ben 4 ay sora başladim. başlayasim yoktu. o işyerindekiler varya bana aciyarak baktilar. arkamdan konuşuldum bu evladini kaybetmiş diye.. kimseyle konuşmadim. evde de durmadim hep hava aldim annemlerede gittim. aöf ders çalıştım.
o çektiği zorluğu 4 ay kabus gibiydi ama değdi.. işe başlar başlamaz hemen işime sarıldığımı hatirliyorum.
arkadaşinizin bi daha 4 ayı bulamaz. o işyerindekilerden ah vah sesi duyar çok üzülür.. oysa ben öle şeyleri hiç duymak istemedim inanki bak.

siz anlayamazsiniz arkadaşinizin psikolojisini.. bunlari sadece evladini kaybeden melek anneler çok iyi anlar.. bende çok iyi anliyorum o durumu.. kafa dagilir işe başlarsa.. bende istiyordum eşim müsade etmedi o 4 ayi nerde bulacaksin evdede durdurmam seni gezdiririm dedi sağolsun. beni eve kapatmadi.. görümcemle kaynanamla çarşıya indik baktik alışveriş felan.. durdurmadilar yani evde. annemde öle.. gittim geldim oysa kafami toparlayayip öle başladim işe.
sende arkadaşini al cafeye götür konuş teselli et.. onunda toparlamaya ihtiyaci var. bebegin olacak üzülme de Allah büyük.. oda melek annesi şefaatçisi var. o 4 ayı bi daha bulamaz.
bende çok üzüldüm ağladim isyan etmedim hiç Rabbim 10 ay sora yine melegimin kardeşini gönderdi çok şükür az kaldi Allahın iziniyle.

siz anlayamazsiniz arkadaşinizin psikolojisini.. bunlari sadece evladini kaybeden melek anneler çok iyi anlar.. bende çok iyi anliyorum o durumu.. kafa dagilir işe başlarsa.. bende istiyordum eşim müsade etmedi o 4 ayi nerde bulacaksin evdede durdurmam seni gezdiririm dedi sağolsun. beni eve kapatmadi.. görümcemle kaynanamla çarşıya indik baktik alışveriş felan.. durdurmadilar yani evde. annemde öle.. gittim geldim oysa kafami toparlayayip öle başladim işe.
sende arkadaşini al cafeye götür konuş teselli et.. onunda toparlamaya ihtiyaci var. bebegin olacak üzülme de Allah büyük.. oda melek annesi şefaatçisi var. o 4 ayı bi daha bulamaz.
bende çok üzüldüm ağladim isyan etmedim hiç Rabbim 10 ay sora yine melegimin kardeşini gönderdi çok şükür az kaldi Allahın iziniyle.
şöyle bir durum var bende bebek düşünüyordum ve o durumu öğrendiğimde çok çok kötü oldum. hamileliğinin her anında yanında olduğunuz arkadaşınızın bebeğini beklerken böyle bişey olması çok acı. işyerinde bütün arkadaşlar toplanıp bebeğin hediyesini bile almıştık. elimizde kaldı hediye verip vermemekte karasız kaldık. şöyle bir durumu var 1 hafta arayla kız kardeşi de doğum yapı ve çocuğu sağlıklı. anne onunla da ilgileniyor yani kız kardeşini görünce daha da kötü oluyor. bu süreçte sadece eşiyle birlikte bir zaman telefonlarımıza mesajlarımıza da dönmedi.v ve haklısnız kesinlikle anlayamam bu piskolojiyi:KK42:

şöyle bir durum var bende bebek düşünüyordum ve o durumu öğrendiğimde çok çok kötü oldum. hamileliğinin her anında yanında olduğunuz arkadaşınızın bebeğini beklerken böyle bişey olması çok acı. işyerinde bütün arkadaşlar toplanıp bebeğin hediyesini bile almıştık. elimizde kaldı hediye verip vermemekte karasız kaldık. şöyle bir durumu var 1 hafta arayla kız kardeşi de doğum yapı ve çocuğu sağlıklı. anne onunla da ilgileniyor yani kız kardeşini görünce daha da kötü oluyor. bu süreçte sadece eşiyle birlikte bir zaman telefonlarımıza mesajlarımıza da dönmedi.v ve haklısnız kesinlikle anlayamam bu piskolojiyi:KK42:
bence o hediyeyi vermeyin çok üzülür..
bende yaşadim ayni durumu.. hediye almişlar üzülür diye vermemişler.. duyduğuma göre.
iyikli vermemiş çünkü çok üzülürdüm...
sende arkadaşini al gezdir.. onun toparlamaya destege ihtiyaci var.
ben olsam tüm melek annelerimize tek tek sarılmak isterdim. beraber ağlamak isterdim.. çünkü destege ihtiyacim vardi.

Back
X