doğum sonrası çatlaklar ve kalan göbek için?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lou92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lou92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
122
33
98
kızlar sezaryanla yeni doğum yaptım karnımda çatlaklar var ve haliyle göbek de sizler ne yaptınız doğum sonrası bunlar için

Catlaklar suan kırmızıdır yeni doğum yaptığın icin zamanla beyazlıyor öylece de kaliyor onun eski haline donebilecegini sanmiyorum hic bir kozmetik urun ile...Gobege gelince zamanla küçülüyor suan benim hala karnim var rejim yapmiyorum emzirdigim icin 8 aylik oglum 17 kilo almistim 8 kilo falan fazlam var benim hala ,cok fazla kafama takmiyorum anne olmak bir evlat dunyaya getirmek vücudumdaki bütün deformelere deger bence sende cok kafana takma derim

kafaya takmıyorum ama neler yapılabilir diye merak ediyorum mesela kimi bağlıyormuş karnını yada korse giyiyormuş bepanthen sürende varmış iyi geliyormuş diye duydum bunun gibi şeyler yapan varmı diye merak ediyorum illaki yapılabilecek bişeyler vardır

Susam yağı kullanabilirsin. Aslında çatlakları önlemek için kullanılıyor olduktan sonra pek faydası olmaz sanmıştım, fazla olan deri zamanla toparlanin ken çatlaklardalda azalma oldu. En azından belirgin değiller. Biraz kişiye göre değişen bir şey sanırım ama hiç bir şey yapmamaktan iyidir :)
Bir de Tüylenme yapmıyor Susam yağı.

Bende 4 bucuk ay önce dogum yaptim eski kiloma geri döndüm ama göbek ve hafif simit var onlara ne yapmam gerekiyor spora vakit olmuyor malesef

Bende 4 bucuk ay önce dogum yaptim eski kiloma geri döndüm ama göbek ve hafif simit var onlara ne yapmam gerekiyor spora vakit olmuyor malesef
göbek gitmiyormuş canım baksana herkes aynı şeyi sölüyor

kafaya takmıyorum ama neler yapılabilir diye merak ediyorum mesela kimi bağlıyormuş karnını yada korse giyiyormuş bepanthen sürende varmış iyi geliyormuş diye duydum bunun gibi şeyler yapan varmı diye merak ediyorum illaki yapılabilecek bişeyler vardır
Onun doğumdan sonraki günler yapıyorsun ama ben. Bir faydası oldunu sanmıyorum göbeğim kaldı yani

Çatlak kremi varsa çok iyiymiş, denemedim tabi ama sağlam bi doktorumun önerisiydi sebamed çatlak kremi. Adını doğru yazmışımdır inş :)

Ablam 3 sezaryen oldu. Ben de daha yeni sezaryenle doğum yaptım. Kilom bayağı azalmış ama ablam ne yaparsan yap ufak bi sezaryen göbeği kalıyor dedi, üzüldüm yaniiii :) neyse olsun bakalım. ama kuşak bulursam bağlayıp deneyecem. Korse çok acıttı, korsenin cırtı cırtı yara yaptı.

Ablam 3 sezaryen oldu. Ben de daha yeni sezaryenle doğum yaptım. Kilom bayağı azalmış ama ablam ne yaparsan yap ufak bi sezaryen göbeği kalıyor dedi, üzüldüm yaniiii :) neyse olsun bakalım. ama kuşak bulursam bağlayıp deneyecem. Korse çok acıttı, korsenin cırtı cırtı yara yaptı.
ya aynen bende rahat edemedim korseyle tülbent bağladım :)

ya aynen bende rahat edemedim korseyle tülbent bağladım :)
Ya benim öyle uzun bi tülbentim yok. Annnem bi tane getirdi, karnıma kavuşmadı ki kısacık kaldı :)

Evet en iyisi mekik çekmek arkadaşlar çok ise yarıyor. Bendede biraz göbek var öyle eritmeye çalışıyorum..
İnş bende düzenli 4 gündür mekik cekıyorum hamile kaldığım kilonun altına düştüm ama göbek varken ne fayda :(

İnş bende düzenli 4 gündür mekik cekıyorum hamile kaldığım kilonun altına düştüm ama göbek varken ne fayda :KK43:
Olsun Zaman'la kaybolacak ins göbuslerimiz :)Zaten bi doğumdan sonra kişinin kendini toparlması bir yılı alıyor. Biz biraz hızlı olmasını istiyoruz ama maalesef olmuyor.

Back
X