Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbek gitmiyormuş canım baksana herkes aynı şeyi sölüyorBende 4 bucuk ay önce dogum yaptim eski kiloma geri döndüm ama göbek ve hafif simit var onlara ne yapmam gerekiyor spora vakit olmuyor malesef
Onun doğumdan sonraki günler yapıyorsun ama ben. Bir faydası oldunu sanmıyorum göbeğim kaldı yanikafaya takmıyorum ama neler yapılabilir diye merak ediyorum mesela kimi bağlıyormuş karnını yada korse giyiyormuş bepanthen sürende varmış iyi geliyormuş diye duydum bunun gibi şeyler yapan varmı diye merak ediyorum illaki yapılabilecek bişeyler vardır
Mekik ise yararmi acaba ?göbek gitmiyormuş canım baksana herkes aynı şeyi sölüyor
bende zaten doğumdan sonrasından bahsediyorumOnun doğumdan sonraki günler yapıyorsun ama ben. Bir faydası oldunu sanmıyorum göbeğim kaldı yani
Tamam bende anladım sonrasını söylediğini bende hemen ilk günden yapıldığını söylüyorumbende zaten doğumdan sonrasından bahsediyorum
Nette yapılabilir faydası olur yazıyordu ama dikişlerden acı çekerken nasıl mekik çekilecek bilmiyorum.Me
Mekik ise yararmi acaba ?
ya aynen bende rahat edemedim korseyle tülbent bağladım :)Ablam 3 sezaryen oldu. Ben de daha yeni sezaryenle doğum yaptım. Kilom bayağı azalmış ama ablam ne yaparsan yap ufak bi sezaryen göbeği kalıyor dedi, üzüldüm yaniiii :) neyse olsun bakalım. ama kuşak bulursam bağlayıp deneyecem. Korse çok acıttı, korsenin cırtı cırtı yara yaptı.
Ya benim öyle uzun bi tülbentim yok. Annnem bi tane getirdi, karnıma kavuşmadı ki kısacık kaldı :)ya aynen bende rahat edemedim korseyle tülbent bağladım :)
ben üç tane bağlıyorum :)Ya benim öyle uzun bi tülbentim yok. Annnem bi tane getirdi, karnıma kavuşmadı ki kısacık kaldı :)
Evet en iyisi mekik çekmek arkadaşlar çok ise yarıyor. Bendede biraz göbek var öyle eritmeye çalışıyorum..Me
Mekik ise yararmi acaba ?
İnş bende düzenli 4 gündür mekik cekıyorum hamile kaldığım kilonun altına düştüm ama göbek varken ne faydaEvet en iyisi mekik çekmek arkadaşlar çok ise yarıyor. Bendede biraz göbek var öyle eritmeye çalışıyorum..
Olsun Zaman'la kaybolacak ins göbuslerimiz :)Zaten bi doğumdan sonra kişinin kendini toparlması bir yılı alıyor. Biz biraz hızlı olmasını istiyoruz ama maalesef olmuyor.İnş bende düzenli 4 gündür mekik cekıyorum hamile kaldığım kilonun altına düştüm ama göbek varken ne fayda![]()