- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
Evet aceleyiz:) senin bebiş kaç aylık?Olsun Zaman'la kaybolacak ins göbuslerimiz :)Zaten bi doğumdan sonra kişinin kendini toparlması bir yılı alıyor. Biz biraz hızlı olmasını istiyoruz ama maalesef olmuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aceleyiz:) senin bebiş kaç aylık?Olsun Zaman'la kaybolacak ins göbuslerimiz :)Zaten bi doğumdan sonra kişinin kendini toparlması bir yılı alıyor. Biz biraz hızlı olmasını istiyoruz ama maalesef olmuyor.
Benim kuzum 3aylık :)Evet aceleyiz:) senin bebiş kaç aylık?
Kuzularımız bizde çok şey bırakıyorlar düzenimiz bozuluyor hamilelik dogum filan ama bebişlerimizi kucağımıza alıp kokusunu içimize çektiğimizde ise her şey unutuluyor.Benim kuzum 3aylık :)
hava aldiriyorsunuz ayaklarina corabini cikarirken? sürekli corap varsa ayaginda cikmadan o nemlendirirArkadaşlar size bisey soracam
Kızımın ayakları hiç ısınmıyor ve çok nemli ıslak gibi. Neden böyle acaba. Bir fikriniz varsa lütfen cevap yazabilirmisiniz...
Yok ya ara ara çıkarıp havada aldırıyorum ama yinele öyle oluyor.hava aldiriyorsunuz ayaklarina corabini cikarirken? sürekli corap varsa ayaginda cikmadan o nemlendirir
Ozaman bilemicem ins bilen arkadaslar cvplarYok ya ara ara çıkarıp havada aldırıyorum ama yinele öyle oluyor.
İnş ya. Gine'de teşekkür ederimOzaman bilemicem ins bilen arkadaslar cvplar
tatlım bebeklerin elleri ve ayakları hep soğuktur onlar sürekli çırpındıkları için bu çok normal. bunuda bana doktor sölemiştiArkadaşlar size bisey soracam
Kızımın ayakları hiç ısınmıyor ve çok nemli ıslak gibi. Neden böyle acaba. Bir fikriniz varsa lütfen cevap yazabilirmisiniz...
Benim bebeğimin ayakları ve elleride genelde soğuk ve nemli nedenini bilmiyorum ama kansızlıktan şüpheleniyorum annemde bebek o daha kanı yeterli değil diyo. Göbeğe gelincede bi ara çok mekik çekiyodum biraz azaldı gibiydi ama şuan yine var hemde bayaa bayaaaArkadaşlar size bisey soracam
demekki kan konusunu iyi tahmin etmişim. Bende arada bi kaç hareket yapıyorum göbek için ama birazda yememe dikkat etmem gerekiyoEvet ya aynı benim karnım da öyle. Zayıflayınca küçülüyor kilo alınca tekrar çıkıyor. Bilgisayardan göbek egzersizlerini acıyorum birlikte yapıyorum inş o ise yarar... Evet doktora sordum bebeklerin kanı dusuk olduğu için bi sure öyle olur ama sonra geçer dedi.
Evet kanla ilgiliymiş.tahminin iyi tuttu :)De
demekki kan konusunu iyi tahmin etmişim. Bende arada bi kaç hareket yapıyorum göbek için ama birazda yememe dikkat etmem gerekiyo
Ameliyattan başka malesef bi çözüm yok kremler falan para tuzağı bi işe yaramıyorkafaya takmıyorum ama neler yapılabilir diye merak ediyorum mesela kimi bağlıyormuş karnını yada korse giyiyormuş bepanthen sürende varmış iyi geliyormuş diye duydum bunun gibi şeyler yapan varmı diye merak ediyorum illaki yapılabilecek bişeyler vardır