Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bir araştırayım ben de.Er-yag lazer tedavisi ve lierac jel ile baya bı düzeldi benimki.
Er-yag lazer tedavisi ve lierac jel ile baya bı düzeldi benimki.
Lazer tedavisini ne zaman yaptırdınız? Yani doğum kilolarınızı verdikten ve emzirme dönemi bittikten sonra mı?
Oğlum iki üç aylıkken başlamıştım canım. Emziriyordum sorun olmaz demişti doktor. Sonrasında da 8 kilo filan verdim
Lazer tedavisini doktoruma sordum ve kendisi geç bile kaldın çatlakların kızarıklıkları geçmeden hemen gidiyorsun dedi, ay sayenizde oldu valla hakkınızı helal edin :)
Helal olsun canım ne demek :) inşallah seninki de olumlu sonuç verir benim iki seansta %70 düzelme oldu şükür. Biraz pahalı ama değer :)
Merhaba , ortalama fiyatı ne kadara mâl oldu acaba lazer tedavisinin. Birde ilk gebelikmiydi sizinki , çatlaklar henüz tazeyken mi yaptırdınız lazer uygulamasını .... Tşk ederm çok soru sordum.Oğlum iki üç aylıkken başlamıştım canım. Emziriyordum sorun olmaz demişti doktor. Sonrasında da 8 kilo filan verdim
Merhaba , ortalama fiyatı ne kadara mâl oldu acaba lazer tedavisinin. Birde ilk gebelikmiydi sizinki , çatlaklar henüz tazeyken mi yaptırdınız lazer uygulamasını .... Tşk ederm çok soru sordum.
Uygulama sırasında acı yok ama sonrasında 1 gün yanma oluyor el degdiremiyorsun. Kremle filan geçiyor. Cicaplast baume b5 diye bı krem vermişti hücre yenilenmesi için. Çatlağa da iyi geliyormuş hemBir de acıyor mu acabaEmira SY
Tşk ederim. Sağolun cvbnz için... Araştıracağım. Geç kaldım sanırım , beyazladılar çünkü benimkiler uzUn zaman geçti üzerindenSeansına 300 TL verdim canim ne kadar erken uygulanırsa o kadar iyi. Beyazladiktan sonra baska bir uygulama yapıldığını ve bu uygulamanın er-yag lazer kadar etkili olmadığını söylemişti doktor. İlk gebelik evet canım ikincide tekrarlar mı dedim lierac jel kullanırsan ilki kadar olmaz dedi inşallah olmaz
Uygulama sırasında acı yok ama sonrasında 1 gün yanma oluyor el degdiremiyorsun. Kremle filan geçiyor. Cicaplast baume b5 diye bı krem vermişti hücre yenilenmesi için. Çatlağa da iyi geliyormuş hem
Tşk ederim. Sağolun cvbnz için... Araştıracağım. Geç kaldım sanırım , beyazladılar çünkü benimkiler uzUn zaman geçti üzerinden![]()