doğum sonrası çatlakları ..

sabirla bepanten sur derim ama gecmez 7,5 aylik oldu türkiye haritasi gibiyim ama bepanten biraz ise yaradi gibi

ay tatlım ya çok güldüm,seninki de kolaylıkla geçer inşallah:9:şu kızarıklığı geçse,ona dahi razıyım hayatım ..geçirir mi acaba kızarıklığı :26: birde bu bepanthen serum olan mı,pişik kremi olan mı ?.

birde lazerle geciyor diyorlar emzirmeyu kesince ilk is onlari arastiracagim

lazeri bende internette doktor sitelerinden bayağı araştırdım da,kesin çözüm olmadığını söylüyorlar hayatım..geçireceğini bilsem hiç düşünmeden lazer yaptırırım ama pek olumlu konuşulmuyor bunun hakkında :100:

kizariklik gecsin diye bende senin gibi dusunuyordum kizariklik gecince o cizgiler bembeyaz oluyor sonra diyorsunki kizarik kalsaydi:) yani haritadaki yerler bolge bolge belirginlesiyor:))) annem gobegini gosterdi aha boyle olacak dedi dusup bayilcaktim... kocama dedim ben emzirme bitsin lazere giderim... kendisinin cevabi ikinciyi yapmicakmiyiz ikinciyide yapalim sonra git... kendisi rahat tabi estetik kaygisi yok adamin...

bepantenen krem iki cesit bir merhem var birde normal ben merhem olani almistim iki ay sabirla surdum 2 aydan sonra bebekten dolayi allah beni sabirlA denedigi icin biraktim... yattigim ve kalktigim yeri bilemiyorum birde bepantene sabir gosteremedim unuttum hep, serum olani
sac dokulmesi icin kullandim artik onuda kullanmiyorum onada sebat edemedim... zaten tek
derdim o degilki catlak, kilo, gece gunduz emzirme , kati gida mucadelesi, aksam yemegi, is , bok kaka, ciş... millete bebege
oyle yedirme bole yedir
uyudumu uyandimi 30 yillik saltanat hayati yasamisim ben allah acisini cikariyor:)))

bepantenen krem iki cesit bir merhem var birde normal ben merhem olani almistim iki ay sabirla surdum 2 aydan sonra bebekten dolayi allah beni sabirlA denedigi icin biraktim... yattigim ve kalktigim yeri bilemiyorum birde bepantene sabir gosteremedim unuttum hep, serum olani
sac dokulmesi icin kullandim artik onuda kullanmiyorum onada sebat edemedim... zaten tek
derdim o degilki catlak, kilo, gece gunduz emzirme , kati gida mucadelesi, aksam yemegi, is , bok kaka, ciş... millete bebege
oyle yedirme bole yedir
uyudumu uyandimi 30 yillik saltanat hayati yasamisim ben allah acisini cikariyor:)))

:60: ayy bütün duygularıma tercüman oldun,allah iyiliğini versin süper yazmışsın vallahi..benimde saçım bir aralar geç uzuyordu ondan dolayı bepanthen'in serumunu kullanmıştım ama bir işe yaramamıştı..kremini de oğlumun poposuna kullandım .. beyazlayınca daha kötü oluyor yazmışsın,ben hiç başlamayım o zaman ..beyaz,kırmızı gibi dikkat çekmez diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş demek ki..:26:

3 ay önce doğum yaptım,göbeğimde ki doğum sonrası çatlaklarından çok rahatsız oluyorum,nasıl geçireceğim?.bilen arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz ?. :16:

ben 8 ay once sezeryanla dogum yaptim.hamileyken hep karnima cilt kremi suruyordum.ama 8-9 aylarda yanlarda azacik mor catlaklar olustu.dogumdan sonra gecmez saniyordum.vakit bulamadiqim icin de hic bisey suremiyordum.simdi bakiyorumki morluk gitmis catlak da cooo az kalmis.

ben 20. haftadan beri kullanıyorum akzer bitkisel yağı ama 36. haftada çatlaklar oluştu ve de çok fazla oluştu. bol bol da su içtim . bence genetik veye kişinin vücüt yapısına göre değişiyor. kremler hiç işe yaramıyor. hiç birşey kullanmayıp hiç çatlağı olmayan gebeler var.

ben 20. haftadan beri kullanıyorum akzer bitkisel yağı ama 36. haftada çatlaklar oluştu ve de çok fazla oluştu. bol bol da su içtim . bence genetik veye kişinin vücüt yapısına göre değişiyor. kremler hiç işe yaramıyor. hiç birşey kullanmayıp hiç çatlağı olmayan gebeler var.

Al bendende okadar bende bılıorum :))) bizzat gormusdum dogum dan sonra zerre catlagı yokdu masallah arkadasımın :))) çok imrenmısdım kısının karnı dar oldugunda bebek anne karnına sıgmadıgından oluyormus catlaklar sormusdum karnının içi genıs olanlarda çatlak mevcut olmuyormus :)) keske bızde öyle olsa idik :)) nasip

Back
X